Drama na palubě. Datel se měl opít a dolézat za letuškami

Zatímco před rokem se bil o pás šampiona, teď se měl v letadle prát hlavně sám se sebou. Podle informací Antiyoutuber.cz ztropil bojovník Clash of the Stars Marek “Datel“ Valášek pořádný poprask na palubě. Prý se nahlas hádal s přítelkyní, hlavně měl být namol opilý. Že tím k pláči donutil i svého půlročního synka Kyliána, mu v tu chvíli bylo nejspíš šumafuk!

Drama na palubě. Datel se měl opít a dolézat za letuškami

Datel patří k lehce kontroverzním postavám Clashe. I když po sportovní stránce mají jeho výkony kvalitu, srdce fanoušků si dosud nezískal, navíc je často obviňován z užívání steroidů. Ve svém posledním zápase přestřílel Žraloka Patrika Hüblera, teď je ale spojován s kauzou mimo klec. A za rámeček si ji vážně nedá…

Silák Valášek se měl rozdovádět v letadle. Hádat se tam se svou partnerkou Barbarou Stříteskou, o čemž na Instagramu informovala jedna z kamarádek youtuberky Lilian Voss. Sice si nepřála být jmenovaná, na Datlovi ale nenechala nit suchou. Podle ní se Datel do konfliktu s přítelkyní dostal už před odletem.

“Viděli jsme je, jak si kupují láhve alkoholu, ale my jsme se tam nezastavovali a šli hned na gate, takže jsme je pak ztratili. Jenže v letadle to přišlo. Přišli pozdě a byl tam celkem stres. Křičeli po sobě, ale pro to jsme měli ještě pochopení,“ uvedla slečna, jež si přála zůstat inkognito.

Podle ní se tím let zpozdil, to ale nebylo to nejhorší. Zatímco Stříteská se měla o Kyliánka vzorně starat i v letadle, Datel roli táty údajně neplnil. Spíš ho zajímaly drinky!

“Marek se v poslední hodině a půl letu strašně opil. Chodil pak pít za letuškami, docela se i motal v uličce mezi sedadly a tím to celé začalo. Barča byla evidentně úplně zoufalá, z jejího hlasu mi přišlo, že nemá daleko od breku. Začali se tam hádat, že Marek nevydrží chvíli bez alkoholu a že se vždycky musí takhle opít,“ žalovala kamarádka Lilian.

Nakonec všichni dobře doletěli, takže ve výsledku se nic strašného nestalo. Že ale Datel s alkoholem občas bojuje, se proslýchalo už dřív a tahle kauza mu na pověsti opravdu moc nepřidá…