Je hotovo! Kincl zůstává v Oktagonu, ve hře bylo Polsko i Asie

Aktuálně nejlepší český zápasník v rámci OKTAGONU Patrik Kincl zůstává doma. Majitel pásu ve střední divizi měl nabídky z KSW a přemýšlel i o Asii, rozhodla ale mimo jiné i velká fanouškovská základna. 

Je hotovo! Kincl zůstává v Oktagonu, ve hře bylo Polsko i Asie

"Zůstávám v Oktagonu. Rozhodoval jsem se právě mezi ním a polskou KSW a nakonec rozhodlo více faktorů. Tím největším je vidina budoucnosti. V Oktagonu jsou před námi velké turnaje na fotbalových stadionech a třeba také projekt Tipsport Gamechanger, který by měl být ve střední váze," řekl Kincl v rozhovoru pro Sport.cz.

Dle něj chvíli uvažoval i o úplné změně a chtěl se nabídnout do ONE Championship. "Chvíli jsem přemýšlel, zda je neoslovit. Trochu jsem se viděl v Asii, ale nakonec jsem to hodil za hlavu," podotkl aktuálně nejlepší tuzemský zápasník.

Podle jeho vyjádření sehrála v rozhodování i velká fanouškovská základna, které Kincl vděčí za mnohé. "Převážila vidina budoucnosti i vybudovaná fanouškovská základna. Podepsal se na tom i poslední duel, u kterého mě překvapilo, kolik lidí bylo na mé straně," pokračoval konečně uvolněný Kincl.

"Jedná se dost možná o jeden z mých posledních kontraktů v kariéře. Jde o mou budoucnost, takže mi určitě spadl kámen ze srdce," doplňoval Kincl s tím, že smlouvu podepsal na dva roky a velmi rád by se představil už v Edenu.

"Je to první takto velký turnaj v Česku a v důchodu se na to bude vzpomínat. Frankfurt zase bude tím největším v historii organizace, takže i ten bych si rád přidal. Nyní je ale všechno ve hvězdách," uzavřel rodák z Hradce Králové.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)