Rakič měl dle svých slov zdravotní problémy. Byl ale připravený a nebezpečný, kontroval Procházka

Pocity z velkého vítězství narušil Jiřímu Procházkovi Aleksandar Rakič. Rakouský zápasník pár hodin po prohraném utkání uvedl, že nebyl v ideální fyzické kondici. 

Rakič měl dle svých slov zdravotní problémy. Byl ale připravený a nebezpečný, kontroval Procházka

Evropskou bitvu i přes jasné vítězství v prvním kole nakonec nezvládl. Po porážce s Jiřím Procházkou hledal rakouský zápasník srbského původu Aleksandar Rakič slova jen těžko.

Pár hodin po duelu se ale rozhovořil na svém YouTube kanálu, ve kterém přiznal zdravotní problémy. "Bojoval jsem s infekcí, hodně mě bolel loket a dostal jsem antibiotika. Bál jsem se ale, že zápas zcela zruší," uvedl.

"Unavoval jsem se více než normálně a celkově to nebylo ono. Nebudu se na to ale vymlouvat, výkon v kleci to ale zcela jistě ovlivnilo. Stoprocentní jsem nebyl, navíc jsem měl i problémy se žaludkem," dodal rodák z Vídně.

"Šel do zápasu, zbytek neřeším," uvedl na pozápasové tiskové konferenci Jiří Procházka. Trochu více poté přidal jeho trenér Jaroslav Hovězák.

"Šel do boje. I my jsme měli kolikrát zdravotní problémy. Byl ale nebezpečný a připravený. Tak se v průběhu prvního kola jevil a šel si po tom," doplnil s tím, že si žádné větší indispozice nevšiml.