Martínek deklasoval Aounallaha, zvítězil po téměř dvou letech

Třiatřicetiletý český zápasník Michal Martínek se po téměř dvou letech dočkal vítězství. V rámci polské KSW triumfoval v Paříži nad domácím bijcem Princem Aounallahem.

Martínek deklasoval Aounallaha, zvítězil po téměř dvou letech

Martínka v Paříži rozhodně nečekalo nic jednoduchého, přesto šel do klání proti domácímu zápasníkovi jako favorit. Po nepříliš záživném úvodu se dostal do ráže a první kolo získal pro sebe.

Po dvou minutách druhého kola ale Martínek překvapil Francouze přímou ranou na bradu, po které se Aounallah poroučel k zemi. Zkušený Marc Goddard mezi oba zápasníky ihned skočil a duel tím ukončil.

"Vyšlo nám to naprosto perfektně, protože Michal udělal to, co jsme plánovali. Věděli jsme, že Prince dělá pod tlakem různé chyby. Michal trefil levou zadní, což je úder, který posílá soupeře na zem. Perfektní příprava byla přenesena do zápasu," hodnotil v rozhovoru pro Sport.cz kouč André Reinders.

Michálek uspěl po dvou porážkách. Před dvěma lety nestačil na Daniela Omielanczuka, přesně o rok později jej v prvním kole vyřídil také Darko Stošič.