Dvořák se uzdravuje a znovu jedná o zápasech v UFC

Už téměř rok se David Dvořák v UFC neobjevil. V posledních týdnech se ale stav jeho zraněných zad výrazně vylepšuje a český zápasník už nyní jedná o svém návratu mezi elitu.

Dvořák se uzdravuje a znovu jedná o zápasech v UFC

David Dvořák absolvoval UFC dosud šest utkání. Zatímco ale v úvodních třech byl úspěšný, poslední tři duely mu podle představ rozhodně nevyšly. Ve všech třech případech dospěly zápasy až k bodovému rozuzlení, pokaždé ale z toho byla porážka.

Zápasit měl Dvořák i v říjnu, to už ale přišly zdravotní potíže. "Měl jsem problémy se zády, ale dělal jsem všechno, co se dalo. Když má člověk zraněnou nohu, cvičí ruce. A naopak. Já jsem se hýbal furt a v hlavě jsem naplno trénovat pořád," uvedl v rozhovoru pro Sport.cz český zápasník.

Pauza Dvořákovi prospěla, záda se dala dohromady a tak je jednatřicetiletý rodák z Hořic blízko k návratu. "Jsme s UFC v kontaktu a řešíme další zápas, který by mohl být někdy na začátku září. Uvidíme, jak vyjednávání půjdou, ale zápasit bych chtěl ještě minimálně pět let," potvrdil své úmysly Dvořák, který zároveň zmínil i několik možných soupeřů.

"Už dříve jsem chtěl zápasit s Malcomem Gordonem, další mžoností je Matt Schnell a zajímavý je rozhodně i Jimmy Flick. A nabízí se také Su Mudaerji, se kterým jsem měl domluvený zápas, ale nakonec se zrušil. To jsou borci, se kterými chci budoucnu zápasit," dodal Dvořák.