Nějaká podmínka ho nezajímala. Bojovník Tadeáš Růžička hrubě vyhrožoval obsluze

Stačilo pár dní v Česku a už je opět středem pozornosti. Tadeáš Růžička jako zkušený bojovník ukazoval svaly na obsluhu fastfoodu. Skrze okno jí vyhrožoval, a ještě si celý incident natáčel na mobil.

Nějaká podmínka ho nezajímala. Bojovník Tadeáš Růžička hrubě vyhrožoval obsluze

Tadeáš Růžička se znovu vybarvil. Sotva se vrátil z Thajska, kam (jak říkal) šel pykat za svoje hříchy a najít sám sebe, se dopustil přestupku, který by klidně mohla vyšetřovat policie a prověřit tak pevnost jeho čtyřicetiměsíční podmínky.

Mladý bojovník měl v noci žízeň, a tak si vyrazil k jednomu z fastfoodů. S obsluhou se ovšem dostal do slovní potyčky, která končila vyhrožováním a bušením na sklo. Z dostupných záběrů je patrné, že byl bojovník zřejmě v podnapilém stavu.

„Nechtěl jsem točit tohle video, ale tenhle zku*venec mi zavřel tohle okýnko. Takže víte, co to znamená. Buď mi dá to, co chci, nebo ho vytáhnu z tohohle okýnka a ukážu mu českou sílu," oznámil bez váhání český postojový talent na svých sítích. „Hej, bu*erante, dej mi tu colu!“

Už jen tato část Tadeášovy sledující hodně znepokojila, přesto bojovník pokračoval dalším videem. „Tady na tu krávu čekám půl hodiny. A ten vedle ní mi není schopný otevřít okýnko. Tady ten debílek. Haló, otevři. Já si chci objednat, ku*va!“ hulákal.

Těžko uvěřit, že podobné chování přichází od člověka, kterému byla za násilné chování vyměřena čtyřicetiměsíční podmínka a který tím dává všanc svou slibně rozjetou bojovou kariéru. Například nyní se s Růžičkou počítá jak v Real Fight Areně, tak i Clash of the Stars. A kdyby dopadl zápas s Václavem Sivákem, který je už několik dlouhých měsíců v řešení, připluje mu na účet dobrý milion korun. Stojí vůbec za to něco takového zahodit?   

Nejčtenější z tématu