Směs bizáru, vážených hostů i skvělých zápasů. RedFace 3 v čele s Psychopatem Bejrem láká na nezapomenutelnou show

Pro milovníky nevšední podívané, leč pořád ve sportovním duchu, si organizace RedFace připravila speciální turnaj, k němuž dojde již 6. dubna v pražské UNYP Areně. K vidění bude souboj Davida s Goliášem, současného a bývalého přítele Shopaholic Adél či slavného francouzského komika Jean-Claude Mémorta. To vše za doprovodu hlasu moderátora „Psychopata“ Aleše Bejra a několika celebrit jakožto čestných hostů.

Směs bizáru, vážených hostů i skvělých zápasů. RedFace 3 v čele s Psychopatem Bejrem láká na nezapomenutelnou show

RedFace je organizací, jež nabízí jak profesionální, tak i amatérské zápasy, do kterých obsazuje převážně influencery a hvězdy internetu. Tentokrát společně zavítáme do UNYP Areny, kterou navštíví mnozí známí hosté, jako jsou starosta Pavel Novotný, streamerka Shopaholic Adél, bývalí fotbalisté Panenka se Švancarou a mnozí další.

A komu že to budou přihlížet?

David vs. Goliáš

Celý galavečer nám otevře skutečný a nefalšovaný souboj Davida s Goliášem. Na jedné straně Petr Mechanik, jehož výška překročila hranici 210 cm a jehož svaly vydřené z posilovny nahání minimálně respekt, a na druhé straně 168 cm vysoký „Inženýr“ Petr Harťák. Že tuto dvojici nic nespojuje? Pak jste na omylu. Na základce Harťák v roli sígra šikanoval Mechanika, který však za ta léta narostl do obřích rozměrů. A teď má v MMA zápase skvělou příležitost všechna ta dětská muka svému trýzniteli spočítat.

3 vs. 2

Pokročme ale dál. Jaký souboj česká bojová scéna ještě nepamatuje? Pakliže vás nevyzpytatelné cesty života nezavedly do nějaké podobné situace, pak se dočkáte premiéry. Poprvé v RedFace uvidíme střet dvou poměrně fyzicky vyvinutých jedinců, proti nimž se postaví tři méně urostlí, leč pořád silní a odhodlaní soupeři. Vyhraje početní převaha nad pouličními zkušenostmi? To brzy zjistíme.

262 vs. 47 kilogramů

Tento souboj, dá se říct, bude hitem celé karty. A proč? Pokud pozorně sledujete dění na sociálních sítích, jistě vám neuniklo, že je opanovala 262kilová Lucie Kotlárová. Její videa, kde napodobuje slavnou Helenu Růžičkovou, mají miliony zhlédnutí. Její jízda na horské dráze, šipka do bazénu či staredown se soupeřkou (herečkou z nikdy nekončícího seriálu Ulice) Reginou Labajovou dokonce obletěly svět. Teď se tyto dámy střetnou v opravdu kuriózním utkání a my jen čekáme, zdali zvítězí váha, nebo fyzička. Co myslíte?

Boj o srdce Shopaholic

Kdo je Adéla Pulcová, to asi nemusíme nikomu vysvětlovat. Influencerka, která na české scéně rozjela tzv. „bizár bez hranic“, se osobně přijde podívat na galavečer, jak se o ni poperou dva muži. Tím prvním je Jan Kulas, tedy její bývalý přítel, a tím druhým Petr Kunštár, její údajný současný milenec, jehož minulost je do velké míry spojena s ulicemi Sokolova. Právě zde se však také nejvíce proslavil. Všechna Petrova videa za posledních pět let se velice rychle stala virální a tuto slávu společně se svými svaly nyní využije k tomu, aby dobyl srdce své lásky Adélky, kterou mimochodem hodlá hned na turnaji – pouze za předpokladu výhry – požádat o ruku. Dočkáme se tedy dalších zásnub?

Milovaný vs. Nenáviděný

Tak nějak bychom mohli nazvat hlavní tahák večera, který obstarají francouzský komik a profesionální provazochodec Jean-Claude Mémort a jeho český protějšek, rapper Freescoot. Zatímco Francouze všichni zbožňují – na sociálních sítích má statisíce sledujících a jeho videa skutečně baví svět – tak Freescoota kvůli jeho kontroverznímu vystupování lidé nemusí. A nemusí jej už ani Mémort, kterému byla českým influencerem uražena žena. Na tiskovce to mezi oběma muži pořádně vřelo a my víme, že nás čeká pravý a nefalšovaný souboj, v němž bude mít výhra kromě finanční odměny i vysokou osobní hodnotu.

S ohledem na atmosféru, obsazení i napětí celé akce zbývá v oběhu už jenom pár posledních lístků. Ty jsou k dispozici v síti Ticketportal. Pro ty, co upřednostňují domácí pohodlí anebo nemohou cestovat tak daleko, si organizace připravila živý přenos tradiční formou PPV.