Oktagon míří za rekordem. Ve Frankfurtu chce uvítat 55 tisíc fanoušků

Největší československá bojová organizace OKTAGON MMA se chystá své galavečery opět povýšit na novou úroveň. Po pražském Edenu zavítá 12. října na fotbalový stadion do Frankfurtu, který pojme až 55 tisíc fanoušků.

Oktagon míří za rekordem. Ve Frankfurtu chce uvítat 55 tisíc fanoušků

Oktagon si tak pro nás během jediného roku připravil hned dva naprosté vrcholy. Po galavečeru v Edenu, kam se chystá až 30 tisíc fanoušků, přijde na řadu OKTAGON s pořadovým číslem 62.

Ten se 12. října uskuteční v Deutsche Bank Parku, tedy na fotbalovém stadionu Eintrachtu Frankfurt, kam se vejde až 55 tisíc fanoušků. "Naším snem je přinést MMA před německé diváky a nyní se ta šance naskytla. Věříme, že to bude skutečně speciální. Chceme udělat halftime show a domluvit největší bojovníky. Může to být jeden ze tří největších turnajů historie," uvedl šéf Oktagonu Ondřej Novotný před startem včerejšího galavečera ve Stuttgartu.

Žádný bojovník zatím oznámen nebyl, je ale jisté, že karta by měla být postavena především na německých hvězdách. Představit by se měli Christian Jungwirth, Christian Eckerlin a podle spekulací českých i německých médií také Stephan Puetz, jenž naposledy bojoval před dvěma lety.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)