Jarda Kotlár šéfuje vězení, muklové ho poslouchají na slovo a perou mu ponožky. Až se vrátí, stane se šampionem

Tak pokročilé bojové dovednosti, jako má Jaroslav Kotlár, nemá ve vězení vůbec nikdo. A proto před jeho velikostí museli všichni muklové z věznice v Rapoticích smeknout.

Jarda Kotlár šéfuje vězení, muklové ho poslouchají na slovo a perou mu ponožky. Až se vrátí, stane se šampionem

Jaroslav Kotlár je bojovníkem organizace Clash of the Stars, kterého ovšem na podzim 2023 dohnaly hříchy z minulosti. Nejznámější sekuriťák v Česku si nadělal šest dětí, na které ale už nestíhal platit alimenty. Soud jej tedy poslal do vězení, kde se měl poučit. On si z něho ale udělal dovolenou, kde si dokonce i vytrénoval svoji družinu.

„Krátce po příchodu do Rapotic všichni pochopili, co jsem zač. Ostatní vězni mě plácají po zádech a chválí mě, jaká jsem legenda, protože mě viděli v televizi a znají moje úspěchy tam z venku. Nikdo si na mě nic nedovolí, protože mám profesionální bojový výcvik, naopak ke mně všichni chovají respekt. Říkají mi, jaký jsem střelec a že mám srdce na správném místě,“ nestačil Jarda udivovat, jakou reputaci si za takovou stále relativně krátkou chvíli v Rapoticích vybudoval.

„Potkal jsem se tu s bratranci Florianem a Kájéčkem Kotlárovými, díky kterým bylo snazší se zde zabydlet. Brzo na to jsem povýšil do pozice barákového, což je to nejvyšší postavení, kterého člověk může ve vězení dosáhnout. Barákový je takový kápo, který šéfuje ostatním muklům a ti ho musí poslouchat na slovo. Je to pozice, kterou nemůže vykonávat jen tak někdo, a jsem velice rád, že ji mohu vykonávat zrovna já,“ pochvaloval si Jaroslav v interview pro eXtra své současné postavení.

„Mám tady velice tvrdé tréninky, takže až se vrátím, tak už mě nikdo neporazí! Chci si dojít pro Datla, protože jsem do zápasu s ním vstupoval se zraněním, a budu chtít také Karlose Bendu, protože mě v zápase s ním zařízl rozhodčí,“ dodal Jarda Kotlár závěrem, na jaké plány se v jeho případě připravit.