Starosta Pavel Novotný jde do zápasu! Čelit bude samotnému Psychopatovi. KO zaručeno!

Na toto čeká celá Česká republika! Kontroverzní politik Pavel Novotný vstoupí do zápasu, ve kterém může ještě více naštvat, nebo naopak uspokojit své kritiky. Jak se mu povede, to můžete živě sledovat i vy sami.

Starosta Pavel Novotný jde do zápasu! Čelit bude samotnému Psychopatovi. KO zaručeno!

Starosta městské části Praha-Řeporyje Pavel Novotný už loni na jaře uzavřel smlouvu s organizací RedFace, kterou ovšem zatím neměl možnost naplnit. Ten čas se ale pomalu nachýlil.

Do čela bojové společnosti se totiž postavil sám slavný „Psychopat“ Aleš Bejr, který nedávno vstoupil do boxerského zápasu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem a nyní si vyhlédl další veřejně známou osobnost. A tu si plánuje extra vychutnat. 

„Pan Novotný mi bezdůvodně začal psát na sociální sítě, že jsem buze*ant a že se neumím prát. Co si to jako dovoluje, ta močka? Takže já ho teď oficiálně vyzývám na zápaseček. Ve smlouvě má napsané facky nebo box, tak si může vybrat, čemu dává přednost. Potom uvidíme, kdo z nás dvou se neumí prát!“ vyjádřil se Aleš Bejr, pro něhož NE není odpověď.

Mnoho lidí si myslelo, že starosta po všech svých kontroverzních vyjádřeních vezme zpátečku, ale byli na omylu. Z jeho kanceláře v pražských Řeporyjích přišla velice drsná odpověď. Pavel Novotný, který se v minulosti pasoval do role kapitána celé české bojové scény, hodlá světu ukázat, jakou má sílu. A s „Psychopatem“ si to mile rád dá.

„Poslouchej, ty nulo!“ zněla odpověď člena z politické strany ODS. „Já s tebou nemůžu boxovat, ale hlavně ty neumíš boxovat! Já jsem tvůj box viděl a ty ho vůbec neumíš! Slyšels někdy o fackovaný, ty idiote? Ne? Tak si o ní něco zjisti! Buze*ante!“ natočil ve videu, ve kterém rozhodně nešetřil nadávkami. Doplnil je i zdviženým prostředníčkem a v trikotu RedFace jasně naznačil, že je připravený odstartovat tento nový sport i u nás.

„Ahoj Pájo, viděl jsem tvoji výzvu na fackovací zápas!“ reagoval nyní pro změnu Aleš Bejr, k němuž dorazilo emocemi a výhružkami nabité video Pavla Novotného. „Ty moje lásko!“ zařval si, načež vší silou praštil otevřenou dlaní do boxovacího pytle. „Takže 6. 4. UNYP Arena, RedFace, ty a já! Těším se na tebe a samozřejmě spolu budeme i na tiskové konferenci!“ upozornil, že si se starostou velice rád před zápasem ještě promluví.

Organizace, u níž Aleš Bejr není jediným majitelem, potvrdila, že je s oběma stranami dohodnutá na zápasu, který bude velice speciální. Jak Pavel Novotný, tak i Aleš Bejr dokáží v lidech vzbudit emoce a pohnout jim žlučí. Teď je však jasné, že minimálně jeden z nich bude muset k zemi, facky totiž pomalu ani jiný výsledek neumožňují. Který to tedy bude?

Lístky k této show jsou stále k dispozici v síti Ticketportal. Pro více informací sledujte sociální sítě organizace RedFace, kde mimo jiné najdete PPV i celou fight card, která čítá několik dalších zajímavých zápasů, včetně nejznámějšího evropského klauna Vencíčka, milence influencerky Shopaholic Petra Kunštára, který Adélku hodlá přímo v hale požádat o ruku, či oblíbeného francouzského komika Jean-Claude Mémorta.