Škola boxu v podání Anthonyho Joshuy. Ngannou nestačil zírat, sotva si škrtl

Radost z dominantního výkonu nad Tysonem Furym mu příliš dlouho nevydržela. Francis Ngannou bleskově prohrál s Anthonym Joshuou a o jeho kvalitách se přestalo mluvit jako o nadpřirozených.

Škola boxu v podání Anthonyho Joshuy. Ngannou nestačil zírat, sotva si škrtl

Byl to velice dlouhý páteční večer, který narušovalo mnoho reklamních spotů, a tak si Anthony Joshua s Francisem Ngannouem naplánovali svůj ring walk až na první hodinu ranní. Toto dlouhé čekání se nám však nikterak nevrátilo na atraktivitě duelu, jelikož před námi bylo jen pět minut zábavy.

Francis Ngannou byl nahlodán výkonem ze zápasu s Tysonem Furym, a tak si nyní více věřil, což bylo znát na jeho útočné aktivitě. Jako by chtěl své fanoušky potěšit nějakým rychlým KO, až si sám naběhl na protiútok soupeře, který jej poslal do počítání.

Do druhého kola vstoupil Ngannou již poznamenám, přesto se vzdávat nechtěl. Patrně však tušil, že tento zápas rozhodně nemůže vyhrát na body, a tak hledal způsob, jak svého soupeře ukončit před limitem. Opět si sám ale naběhl na úder, který jej už tak výrazně omámil, že se s vypětím všech sil zvedal ze země.

Jakmile se Ngannou postavil na nohy, tak Joshua na nic nečekal a poctivou polní zadní svého soupeře poslal do hlubokého spánku. Na plac museli zdravotníci i s dýchacím přístrojem. Takto tvrdé KO se jen tak nevidí!    

Velká bublina okolo Predátora z Kamerunu patrně jednou provždy splaskla. Buďto k jeho zkušenostem měl loni v říjnu Tyson Fury velký respekt, anebo je Anthony Joshua nyní vážně na jiné úrovni. Čas nám nepochybně napoví.

Jeho Excelence Turki Alalshikh stihla na tiskové konferenci odhalit, že vítěze dnešního souboje postaví proti lepšímu z dvojice Tyson Fury versus Oleksandr Usyk. Máme se tedy nepochybně na co těšit.