Šok v RedFace! Psychopat Bejr novým majitelem! Drsně sepsul Le Syho a na zápas vyzval starostu Řeporyjí Novotného

Dlouho se spekulovalo o tom, kdo to bude, a už je to venku! RedFace má nového promotéra a spolumajitele, kterým není nikdo jiný než Aleš Bejr. Ten teď k dokonalosti dotáhne chystaný galavečer RedFace 3, který proběhne 6. dubna v UNYP areně ve Vysočanech.

Šok v RedFace! Psychopat Bejr novým majitelem! Drsně sepsul Le Syho a na zápas vyzval starostu Řeporyjí Novotného

„Tak co, Lesíčku, to čumíš! Teď to bude, kamarádíčku, 1:1,“ okamžitě pořvával během úvodní tiskové konference na bustu s fotkou majitele konkurenčního Clash of the Stars Tomáše Linh Le.

A že si s ním má co vyřizovat!

„Teď to půjde nahoru. Myslím si, že za chvilku půjdeme přes Clash. Oktagon, ten už je úplně slabej. Až odejde ta největší hvězda, což je Karlos Vémola, tak si myslím, že přijme nabídku do RedFace. Já už jsem s ním předdomluvil zápas v boxu,“ usmíval se Bejr, který měl na sobě Karlosovo zlaté sako – vyhrál ho nad ním ve škrtící challenge.

„Změní se celá tahle scéna. Teď 6. 4. uvidíte velkou hudebně-světelnou show, skvělý hosty, zajímavější zápasy, bude to živější a já si myslím, že bude vyprodáno. Už teď jsem překvapený, jak jde prodej lístků rychle,“ dodal.

Hlavním tahákem večera bude MMA zápas mezi Freescootem a celebritou internetu, francouzskou hvězdou, kterou je Jean-Claude Mémort. Ten si tiskovou konferenci nenechal ujít a na otázku, jak dlouho MMA trénuje, odpověděl stručně: „Čtyři měsíce. A Freescootovi natrhnu p*del.“ Svému plešatému soupeři také předal dárek – černou paruku. Ten ji s úšklebkem zahodil. Bylo vidět, že napětí mezi oběma muži by se dalo krájet a jejich fight bude rozhodně stát za to!

Neuvěřitelných 262 vs. 47 kg

Takový zápas tu ještě nebyl… Nejen u nás, ale nejspíš ani na světě. Až teď v RedFace! Proti sobě se postaví nejsilnější Češka Lucie Kotlárová a královna Regina.

„Ty jsi vlastně princezna Droběnka, takže to bude boj princezny proti královně,“ komentoval to Bejr s tím, že Lucinka vyzvala i Karlose Bendu.

„Samozřejmě, já jsem chtěla do zápasu jenom samé chlapy, protože takovýto fiflenky mám na jedno kousnutí,“ prohlásila. „To budeš ještě koukat, ty kombajnistko,“ oponovala jí soupeřka Regina Labajová.

„Droběna se stala totálním virálem kompletně všude, co se týče videí na platformách, všude kraluje, jsou to miliony zhlédnutí. Překonala úspěchy všech, co tu byli,“ velebil její úspěch promotér Petr Diviš.

170 vs. 210 cm

Je toho ale mnohem více, na co se 6. dubna lze těšit. Už úvodní zápas bude stát za to. Proti sobě se postaví pan Pí*a, který si svou přezdívku vysloužil podle symbolu, který má vytetovaný na čele, a Mechanik. Nejde o nikoho jiného než o manžela princezny Droběny, který měří úctyhodných 210 cm!

Zajímavější to bude o to víc, že spolu mají spor, který se táhne od školy. „Když jsem byl ještě malej, tak si myslel, že si na mě s kamarády bude dovolovat, ale to už je dávno,“ říká Mechanik. Teď bude mít konečně možnost mu to vrátit.

Sexbomby v booty slapu i MMA

Specialitou bude – kromě zápasu Droběny – i několik dalších ženských soubojů. Mladé hvězdy OnlyFans Inika Inis a Klarinka Klaris předvedou prdelkový fight. „Na plácanou po zadečkách se těším speciálně nejvíc,“ okamžitě hlásil Bejr.

Další dvojice žen se utká v MMA – 3x5 minut v otevřené váze. „Respekt před Karou, že to vzala. Když si zkouším sparingy s někým těžším, tak jedna rána může rozhodnout,“ povídá Martina Sedláčková známá jako Vojanda.

„Byla jsem osm let u aktivní zálohy a posléze skoro čtyři roky jako profesionální voják, proto mám zkušenosti i s bojem,“ vysvětluje. Její protivnice Karolína Hrbková se věnuje MMA, fitness a přetáčení páky a je skoro o dvacet kilo lehčí. Obě mají společného ještě jedno – přiznaly, že jsou na holky. V MMA se v kleci utkají i vítězky výzvy Red Face hledá tebe Týna a Sára.

Zajímavé to bude i u mužů

V MMA si spolu poměří síly Jakub Šorm a Michal Frolík. „Trénuju v gymu s černým pytlem, tak jsem chtěl i černýho do zápasu a ty k tomu máš docela podobiznu,“ ozval se Michal, který si při propagaci svého souboje nebral žádné servítky. Svého oponenta tím pořádně naštval, a tak se nedočkal jiné než negativní reakce. „Rozsekám tě za ty kecy, nechápu, jak si to můžeš dovolit?!“ vystartoval Jakub. „Připíšu ti další prohru, počítej s tím,“ pohrozil mu.

Boj o Shopaholic Adél a žádost o ruku

Dvojici Petr Kunštár a Jan Kulas pojí velký osobní spor o ženu – Shopaholic Adél. „Byla jednoho pána, pak druhého pána, který ji hodlá požádat o ruku a na záchodě s ní ztropil techtli mechtli. Je to boj o srdce a o čest,“ shrnul tento souboj Bejr.

„Já už ji nechci, ať si ji nechá, oni oba dva jsou odpadi,“ prohlásil Kulas. „Když vyhraješ a vezmeš si ji, tak ti půjdu za svědka,“ nabídl Kunštárovi Bejr – a to se neodmítá.

Spor ohledně starosty Novotného a výzva od Bejra

Dvojice Hynek z Ostravy a Ivo Osovský se na tiskovce dohodla, že se utká v boxu. „Je tady určitý spor ohledně Pavla Novotného. Ty jsi Ivo jeho odpůrce a Hynek zastánce,“ prohlásil Bejr.

„Já ho dvakrát nemusím, jelikož vím, co je ten člověk zač a čeho všeho je schopen. Tady Hynek se rozhodl, že se bude pasovat do role rytíře a půjde se za Pavla Novotného rvát do ringu, tomu moc nerozumím,“ říká Ivo, který však nahrál na smeč novému promotérovi RedFace, jenž má s Novotným rovněž divokou minulost.

„On mi Pavlík psal do příspěvku, že jsem bu*erant a že se neumím prát. Tak já ho teď tady vyzývám na zápaseček. Máš u nás smlouvu na box nebo facky, tak si můžeš vybrat, jakej chceš styl. Pak se uvidí, kdo z nás dvou umí ho*no a kdo se neumí prát,“ vyzval Bejr Novotného k zápasu.

Řeporyjský starosta bude unikat těžko, s RedFace má totiž podepsanou smlouvu! „Nemá důvod to nepřijmout, když se tak prsí. Myslím, že veřejnost bude zápas tak chtít, že to bude sledovanější než celý Clash,“ předpokládá Bejr.

Galavečer RedFace 3 bude k vidění v sobotu 6. dubna 2024 v UNYP areně ve Vysočanech. Zbývající vstupenky jsou v prodeji v síti ticketportal, pro sledování z domácího pohodlí využijte PPV.