Michael Page: V budoucnu s Edwardsem vyprodáme stadion ve Velké Británii

Brit doposud považovaný za jednoho z nejlepších MMA zápasníků mimo UFC před svým debutem neskrývá nemalé ambice.    

Michael Page: V budoucnu s Edwardsem vyprodáme stadion ve Velké Británii

Michael Venom Page předpokládá, že v brzké budoucnosti bude participovat na největším MMA zápasu v dějinách Velké Británie a na některém z místních fotbalových stadionů se chce střetnout o titul s dalším Angličanem, Leonem Edwardsem. Page přitom v sobotu večer na UFC299 čeká po příchodu z Bellatoru teprve premiéra v UFC, v rámci které se střetne s Kevinem Hollandem. Okamžitě tak dostane soupeře z první patnáctky žebříčku a věří, že jeho zrychlený postup kategorií bude po předpokládané výhře pokračovat.

"UFC nejedná ve stylu: Dáme vám někoho na zahřátí, dáme vám někoho nového, slabšího na rozjezd. Naopak, hodí mě do vody," liboval si Michael Page v rozhovoru citovaném BJPenn. "Holland je ideální soupeř, je to bojovník, tvrdý jako hřebík, zábavný a já jsem také jeho fanoušek. Vždycky se rád nechávám stranou a jen fandím tomuto sportu. Jsou určití kluci, u kterých prostě sleduji jejich zápasy a mají za sebou epické zápasy, a z tohoto pohledu mu fandím," dodal Page. Který zároveň věří, že mu výhra otevře dveře k titulovým zápasům. 

"Ve skutečnosti nejde jen o ten zápas, spíše o příležitost, o Leona Edwardse," maluje si Page scénář, v rámci kterého jej UFC použije k většímu zásahu na britských ostrovech a velká akce spojená s titulovým střetem právě mezi ním a druhou anglickou MMA superstar by mohla být katalyzátorem. "Mluvili jsme také o tom, co se dělo ve Velké Británii a co se pro ni právě teď děje. Už teď si dokážu představit mě, Leona Edwardse, na stadionu ve Velké Británii, a bez ohledu na to, co se stane, výsledek v ten den, pás na konci zůstane Velké Británii, a to mě vzrušuje. Ani ne kvůli sobě, ale kvůli tomu, co to bude znamenat pro Velkou Británii," myslí si Page. Nejprve ale potřebuje v sobotu porazit Hollanda.