Jake Paul sestřelil Bourlanda a vyzval Canela Alvareze: Chci všechnu show!

Influencer realizující se v posledních letech v boxu zaznamenal deváté vítězství v ringu, v druhém zápase za sebou soupeře knockoutoval už v prvním kole.     

Jake Paul sestřelil Bourlanda a vyzval Canela Alvareze: Chci všechnu show!

Jake Paul v sobotu v portorickém San Juanu v prvním kole knockautoval Ryana Bourlanda a tvrdí, že je připraven na první ligu soupeřů. Takže po sérii bývalých MMA zápasníků si nyní přeje jako dalšího soupeře boxerskou legendu Canela Alvareze.  S tím, že se chce posunout na vyšší úroveň a právě mexický boxer je podle Paulova scénáře onou legendou, která jej může posunout k vysněnému titulu mistra světa. Část boxerské veřejnosti přitom Paula stále vnímá spíš jako kuriozitu, která hledá publicitu a vybírá si snadné soupeře, aby získal jisté vítězství.

"Bourland byl dobrý soupeř.  Ten chlap má za sebou devatenáct zápasů. Je super zkušený, bylo to velmi intenzivní," zhodnotil Jake Paul svou sobotní výhru. A předeslal i své další boxerské plány. "Jsem připraven na první ligu. Jsem nabroušený.  Tohle je teď můj život, a jak jsem řekl, mířím k titulu mistra světa," pokračoval Paul s tím, že má vybraného i dalšího soupeře.  "Canelo.  Přestaň uhýbat.  Vím, že to chceš. Já reprezentuju Portoriko, ty zastupuješ Mexiko, takže to bude Portoriko versus Mexiko.  Chci Canela.  Chci všechna největší jména," dokončil Paul.

A následně pak publiku sdělil, že je tváří boxu a že dělá pro tento sport víc než kdokoli jiný.  Za což jej dav v reakci vypískal.  "Jsem tváří tohoto sportu.  Opravdu.  Kdo dělá pro box víc než já," prohlásil sebevědomě Paul.  "Stále znovu a znovu se osvědčuji.  Jsem nejsledovanější boxer.  Moje knockouty mají největší dopad na sociálních sítích.  Tečka.  To jsou fakta, která nikdo nemůže popřít. Budu tady v této hře ještě dlouho a teď prostě chci ty největší hráče, tu největší možnou show," uzavřel před publikem v San Juanu Jake Paul.