Wanliss byl napaden dvěma trenéry soupeře. Oktagon reagoval doživotními tresty

Ještě před startem sobotního galavečera OKTAGON 54 došlo k nepříjemné situaci, kterou vedení nejprestižnější české organizace muselo vyřešit dvěma doživotními tresty.

Wanliss byl napaden dvěma trenéry soupeře. Oktagon reagoval doživotními tresty

Konflikt mezi Angličanem Akonnem Wanlissem a Švédem Sahilem Sirajem se táhl už od čtvrtečního setkání na letišti. O den později došlo během vážení na menší fyzický konflikt, který ale následně přetekl na tiskové konferenci.

Ihned po ní se v zákulisí do prvně jmenovaného pustili hned dva trenéři švédského zápasníka. Ti Wanlisse napadli a od OKTAGONU inkasovali doživotní trest v organizaci.

"Akonne byl napaden oběma trenéry při odchodu ze sálu, odkud byli krátce předtím vykázáni. Oba jsou doživotně vyloučeni z turnajů naší organizace," stojí ve zprávě na Instragramu. Duel byl také zrušen, neboť se Akonne necítil nejlépe.

"Na hlavě měl bouli, dostal také do nosu. Do toho má zraněné koleno a nateklou nohu," uvedl pro Sport.cz spoluzakladatel organizace Pavol Neruda. A ačkoliv se Siraj napadení nijak nezúčastnil, ani on nevyvázl bez trestu.

V pyramidě Tipsport Gamechanger zůstává a náhradní termín duelu byl stanoven na 20. dubna, kdy se organizace přesune do Birminghamu. "Siraj bude pokutován padesáti procenty za první kolo bez ohledu na výsledek," dodala organizace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)