Kincl to zvládl! Uškrtil nebezpečného Wawrzyniaka a obhájil titul

Tak to bylo něco! Patrik Kincl neměl v Ostravě daleko k porážce. Polský zápasník Piotr Wawrzyniak byl skvěle připraven a chvílemi měl pořádně navrch. Ve třetím kole se ale obhájci titulu povedlo Wawrzyniaka uškrtit. 

Kincl to zvládl! Uškrtil nebezpečného Wawrzyniaka a obhájil titul

Střední váha OKTAGONU má stále stejného šampiona! Patrik Kincl svedl úchvatnou bitvu s Piotrem Wawrzyniakem a nebyl daleko od porážky. V prvním kole inkasoval několik tvrdých úderů, dvakrát také do slabin, přesto podle rozhodčích těsně vyhrál.

Ve druhém kole ale dominoval Wawrzyniak a Kincl měl v jednu chvíli pořádně namále. Ve třetí rundě byl Polák opět aktivnější, po chybě se ale Kincl na zemi dostal do výhodné pozice a svého soka nakonec donutil odklepat.

Kincl tak po jedenácti minutách a padesáti vteřinách zvítězil, ačkoliv na signifikatní údery zvítězil polský zápasník poměrem 38:64. "Vím, že to působí jako klišé, ale bez Vaší podpory bych nevyhrál. Dneska to klišé není. Kdybych Vás necítil v zádech, hned bych prohrál," ocenil Kincl přítomné fanoušky v Ostravě.

"Pro mě osobně je to největší výhra v Oktagonu. Vím, že návrat jsem uspěchal, ale tohle je droga," dodal Kincl, který chce utkání detailněji rozebrat na tiskové konferenci. Šampionem OKTAGONU ale nadále zůstává. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)