Myslím, že Patrik je stoprocentně připravený, soudí o Kinclovi před sobotou Neruda

Myslím si, že Patrik Kincl je stoprocentně připravený. V rozhovoru pro Sport.cz to před sobotním galavečerem v Ostravě uvedl jeden ze zakladatelů OKTAGONU Pavol Neruda.

Myslím, že Patrik je stoprocentně připravený, soudí o Kinclovi před sobotou Neruda

Zdravotní stav úřadujícího šampiona Patrika Kincla nadále vzbuzuje otazníky. Po zlomenině očnice trénuje nadále jen v helmě a vyhýbá se úderům na zraněné místo.

Jeden ze zakladatelů prestižní české organizace Pavol Neruda ale věří, že Kincl je na zápas připraven. "Je to zkušený bojovník a ví, co si může dovolit. Mám za to, že nikdo nenastupuje do zápasu stoprocentně zdravý. To je úděl MMA. Každý má něco a je vzácné, pokud je někdo stoprocentní," myslí si Neruda, podle kterého ovšem Kincl dobře ví, co dělá.

"Věřím tomu, že Patrik zná své tělo a ví, co dělá a co si může dovolit. A pokud jde do utkání, tak si myslím, že je stoprocentně připraven," pokračoval Neruda s tím, že v sobotu se úderům do zraněné oblasti nevyhne.

"Tam je to ale o něčem jiném, je tam adrenalin. V kleci se může stát všechno, Piotr je bilej, takový styl Vlasta Čepa. Bude to duel světových bojovníků a skvělý vrchol večera," má jasno Neruda, jenž se ale neopovažuje tipovat, jak souboj skončí.

"Nevím. Piotr má velkou šanci, ale papírově je favoritem Patrik. Myslím si, že to bude vyrovnaný zápas, tak 55:45 ve prospěch Kincla," dodal pro Sport.cz Neruda.