Adesanya: Na Stricklanda jednou dojde, jsem trpělivý zk****syn!

Jako dvojnásobný šampion přišel Novozélanďan o titul ve střední váze s Američanem na UFC293. Ani po půl roce jej touha po pomstě neopustila. A hodlá si na ni klidně počkat.    

Adesanya: Na Stricklanda jednou dojde, jsem trpělivý zk****syn!

Čas na odvetu s kontroverzním soupeřem přijde. "Jsem trpělivý MF'er," hlásí Israel Adesanya směrem k Seanu Stricklandovi. Ten - ač už není šampionem střední váhy, o ten jej připravil na UFC297 Dricuss Plessis - podle všeho leží v žaludku od 10. září loňského roku, kdy jej během jejich pětikolového zápasu dokázal brzy srazil k zemi a Last Stylebender pak následně už nedokázal najít svůj rytmus. A Adesanya si je ochoten - i v momentu, kdy se na něj upírají oči celého MMA světa, jak se po krátké pauze vrátí do kolotoče UFC - připraven počkat.

"V jednom případě mi trvalo šest let, než jsem se mohl pomstít," zavzpomínal Adesanya v pořadu 'This Past Weekend' s Theo Vonem ohledně své minulé rivality s Alexem Pereirou, kde uspěl - v perspektivě všech jejich zápasů v kickboxu a MMA - až napočtvrté. "Se Stricklandem mi to tak dlouho trvat nebude. Jen se nejdřív dostanu přes Dricuse. Nechte mě zvládnout. Dívám se na další zápas. Dívám se dopředu, jako bych trochu nahlížel do budoucnosti,” plánoval Adesanya.

"Prostě vím, že zápas se Stricklandem přijde ještě jednou. Teď jsem na tom zdravotně i psychicky dobře a přesně vím, co se tehdy  v tom zápase stalo. Že se to pro mě nesešlo. Na druhou stranu, on je skvělý bojovník a šampion. I když vládnul velmi krátce," prohlásil dál Adesanya. "Udělal to, co udělal. Podívejte, i způsob, jakým mě porazil, byl velkolepý. Byla to jeho chvíle, byl to jeho večer. Prostě odbojoval perfektní zápas,” vyjádřil respekt k Američanovi, kterému nyní hodlá za každou cenu porážku oplatit.