Jones chce do konce kariéry dostat Ngannoua, ten mu vzkazuje že je “tlusťoch”

Nejtěžší váhová kategorie MMA je plná superhvězd, ty se však z nejrůznějších důvodů nedokáží potkat v oktagonu.    

Jones chce do konce kariéry dostat Ngannoua, ten mu vzkazuje že je “tlusťoch”

Jon Jones věří, že se před koncem své kariéry ještě v oficiálním zápase potká s bývalým šampionem těžké váhy UFC Francisem Ngannouem a věří, že by Predátora udolal. V současnosti nicméně Bones laboruje s natrženým prsním svalem a předpokládá se, že bude mimo oktagon po většinu letošního roku, Ngannou na druhé straně odešel do konkurenční PFL a v současnosti se navíc připravuje na březnový boxerský střet s Anthonym Joshuou. Nemluvě o tom, že Jonesův nápad sám Ngannou odpověděl lakonicky: “Jsi k*****y tlustý!"

Jakkoliv potenciální střet mezi stávajícím šampionem a bývalou hvězdou, která se s Whitem a spol. rozešla ve zlém vypadá nepravděpodobně, podle webu BJPenn se v poslední době objevují náznaky, že střet špiček těžké váhy není až tak nerealistický, jak by se mohl zdát. Donn Davis z PFL nemá pro Ngannoua relevantního soupeře a pravidelně volá po křížové propagaci s UFC, a jakkoliv Dana White tuto myšlenku odmítá, třeba právě Jon Jones věří, že k zápasu jednou dojde. A za sebe je přesvědčen, že je schopen porazit všechny. 

"Mám pocit, že je tu spousta zápasů, které svět právě teď chce," prohlásil Jon Jones o víkendu v rámci PFL vs. Bellator. "Je tu zápas s Tomem Aspinallem. Je tu Francis Ngannou a já, to by bylo opravdu velké. Je tu Stipe, což by byl pro hardcore fanoušky stále úctyhodný soupeř. Nevím jak to nakonec dopadne a co se z toho opravdu stane, ale moje předpověď je, že nejprve porazím Stipeho Miocice a následně porazím i Toma Aspinalla a Francise Ngannoua.” Povede se Jonesoví tento ambiciózní plán naplnit?

Nejčtenější z tématu