Růžička dostal v přípravě naloženo. Úder loktem mu způsobil hlubokou tržnou ránu

Tadeáš Růžička finišuje s přípravou v Thajsku. V rámci Saturday Fight Night 24 se v Phuketu setkal s domácím bojovníkem Mokkachunem Jakkawanem. A dobře to pro něj rozhodně neskončilo. 

Růžička dostal v přípravě naloženo. Úder loktem mu způsobil hlubokou tržnou ránu

Tadeáš Růžička je už více než měsíc v Thajsku, kde má v plánu setkat se s několika zápasníky. Tím prvním měl být na galavečeru Saturday Fight Night 24 Němec Dennis, který ale na poslední chvíli svou účast odvolal.

Mawarovi se tak postavil Mokkachun Jakkawan a o příjemné setkání rozhodně nešlo. V úvodních dvou kolech se rozdalo spoustu ran, přesto měl podle zjištěných informací k vítězství nakročeno právě Růžička.

Ve třetím kole ale dostal tvrdý úder loktem na oko. Ten zanechal velkou tržnou ránu, kvůli které byl zápas ukončen. Zastavil ho doktor, který Růžičkovi nedovolil pokračovat v duelu.

"Dvě kola byly dobré, třetí taky. Pak mi ale ukončil zápas za loket, který mě ani nenahulil. Je to ale moje karma za minulý rok. Mám to za všechno, co jsem udělal," napsal si Růžička na sociální síť.

Nyní jej čeká krátká pauza od kontaktního tréninku, přesto by v Thajsku ještě rád absolvoval další dva zápasy. Zakladatel RFA Boris Marhanský potvrdil, že Růžička se představí na pražském galavečeru I Am Fighter 21. září.