Ty chceš boxovat? Vždyť jsi příšerný! Expert se vysmál Conorovi

Po měsících (nenaplněných) spekulací o návratu do oktagonu UFC začínají nyní okolo Notoriouse sílit drby, že by místo boje v MMA mohl spíš opět boxovat.    

Ty chceš boxovat? Vždyť jsi příšerný! Expert se vysmál Conorovi

Jeden boxerský zápas Conor McGregor za sebou má, před sedmi lety vydržel v ringu deset kol proti Floydu Mayweatherovi. Nyní se spekuluje o jeho možné participaci na souboji legend, kdy by se mohl postavit filipínské superstar Mannymu Pacquiaovi. A to i přes to, že UFC poslední týdny a měsíce tvrdí, že intenzivně vyjednává o možnosti návratu Notoriouse do oktagonu a po několika odkladech (nově) na podzim by jej chtěla postavit v zápase legend proti Michaelu Chandlerovi. Ir nicméně v tuto chvíli podle všeho víc trénuje právě box. A dokonce si k tréninku pozval renomovaného Paulieho Malinaggiho. Spolupráce však nevydržela dlouho.

"V boxu je hrozný, naprosto příšerný. Myslím, že by se zápas s Mannymu nějak uhrál, ale proti Pacquiaovi by nebyl vůbec konkurenceschopný. Pacquiao má velmi silný úder a to je to poslední, co ztratíte. Navíc McGregor nemá moc dobrou bradu ani chuť," okomentoval McGregorovy boxerské šance a dovednosti Malinaggi. Jeho krátký pobyt v McGregorově tréninkovém kempu přitom doprovázel malý skandál, v podobě úniku videa ze sparingu, na němž McGregor svého tréninkového partnera jasně přehrává. 

Malinaggi nyní vyznění tohoto šestisekundového šotu odmítl a požaduje, aby McGregor zveřejnil celý záznam. To se dodnes nestalo, což mezi oběma zanechalo hodně zlé krve. “Existuje důvod, proč jste po šesti letech viděli jen šest sekund mého sparingu s ním. To není náhoda. Kdyby měl proti mně nějaký úspěch nebo úspěch, už byste to viděli celé,” prohlásil Malinaggi. I přes tyto problémy nicméně stále existuje naděje, že McGrgeora v boxerském ringu opravdu uvidíme. Zprávy totiž naznačují, že Saúdská Arábie má o uskutečnění zápasu opravdu zájem. McGregor nicméně nejprve musí vyřešit svou dohodu s UFC, kde má v kontraktu ještě dva střety. Obě strany vyjednávání jsou ale nyní skeptické. Uvidíme dřív Notoriouse v ringu nebo v oktagonu?