Bojový pel-mel: Ngannou se vrátí do MMA, Tommy Fury má dvacetimilionovou nabídku na double s Jakem Paulem

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Ngannou se vrátí do MMA, Tommy Fury má dvacetimilionovou nabídku na double s Jakem Paulem

Yardbarker: Ngannou: Po Joshuovi se vrátím k MMA. "PFL s potěšením oznamuje, že návrat Francise Ngannoua do MMA v divizi PFL PPV se uskuteční proti vítězi superzápasu šampiona PFL a šampiona Bellatoru v těžké váze mezi Renanem Ferreirou a Ryanem Baderem. Francis je skutečnou ikonou bojových sportů s celosvětovou fanouškovskou základnou a přitažlivostí. Spolu se zbytkem světa MMA budeme sledovat, kdo bude jeho prvním soupeřem, zda Ferreira, nebo Bader," zveřejnil konečně dlouho očekávanou informaci výkonný šéf PFL Peter Murray a potvrdil tak dlouho očekávaný comeback exšampiona těžké váhy UFC do oktagonu. ”Já sám jsem šampion, jen kdybyste zapomněli," reagoval na oznámení Ngannou.

BJPenn: Nabídku na UFC300 jsem měl, ale odmítl jsem, vyvětluje Borz Chimaev. Dagestánská superstar UFC Khamzat Chimaev vysvětlil, proč odmítl zápas na kartě výroční UFC300, a fanouškům popsal  časový plán svého návratu do oktagonu. Podle "Borze" měl nabídku na headliner, když ten mohl v dubnu místo nedávno oznámeného střetu mezi Alexem Pereirou a Jamahalem Hillem neporažený Chimaev versus šampion UFC ve welterové váze Edwards, ale bohužel se tak nestalo. Podle Chimaevova vyjádření mu dubnový termín dal jen velmi krátký čas na přípravu a termín tež kolidoval s muslimským svátkem ramadán. Takže Chimaev plánuje svůj comeback na později. “Myslím, že v létě se vrátím. Chtěl bych zápasit v Saúdské Arábii, ale myslím, že tam se mnou nikdo nechce bojovat. Uvidíme, co se bude dít, takže zatím čekám," prohlásil Chimaev.

MiddleEasy: Dvojitý zápas Fury versus Paul? Britský boxer má nabídku na ring i oktagon. Tommy Fury měl dostat předběžnou nabídku na patnáct až dvacet  milionů dolarů, aby se s Paulem utkal v boxu a poté v MMA. Fury a Paul spolu boxovali před rokem a Fury je jediný boxer, který youtubera zatím dokázal v ringu porazit, byť pouze děleným rozhodnutím.  Nyní podle spoluzakladatele společnosti Most Valuable Promotions (MVP) Nakise Bidariana leží na stole nabídka na odvetu a v případě Paulova vítězství by se třetí zápas odehrál v MMA v rámci PFL. "Jake Tommymu řekl, že je ochoten s ním zápasit v boxu, a pokud Jake vyhraje, je ochoten s Tommym vstoupit do SmartCage v PFL a opět mu za to dát další výplatu blížící se osmimístné částce," prohlásill Bidarian.

BoxingNews24: Nabídku na pětapadesát milionů za Benavideze jsme nedostali, tvrdí Canelův kouč.  Eddy Reynoso, trenér a manažer šampiona v superstřední váze Canela Alvareze, odmítl, že by jeho svěřenec dostal od společnosti PBC Ala Haymona nabídku ve výši 55 milionů dolarů za to, že se v příštím zápase utká s Davidem Benavidezem. Tuto spekulaci rozšířil promotér Benavideze Sampson Lewkowicz, který měl prohlásit, že Canelo dané peníze odmítl.  Reynoso se nyní vyjádřil pro ESPN Knockout a uvedl, že žádná nabídka na zápas s Benavidezem nebyla učiněna. A dále uvedl, že do týdne by měli mít informace o Canelově dalším zápase.