Dvojité menu pro Poatana? Pereira chce po Hillovi i na UFC301!

Brazilský zápasník se stále nevzdává možnosti že se představí i před domácím publikem.    

Dvojité menu pro Poatana? Pereira chce po Hillovi i na UFC301!

Pokud porazím Hilla, chci bojovat i doma. S tím odvážným plánem přišel pár dní po oznámení své participace na UFC300 Alex Pereira, který se 13. dubna utká v headlineru výroční akce v Las Vegas s Jamahalem Hillem o titul ve střední váze. Poatan je nicméně, v případě výhry nad Hillem, zároveň otevřený bojovat i na domácím UFC301, který se bude konat o tři týdny později v jeho domácí Brazílii, Rio de Janeiru. Tak totiž zněl původní plán, že kterého jej měla “vyndat” právě potřeba Dany Whitea a spol. postavit jej proti Hillovi.

"Jednali jsme s UFC, aby se tento zápas s Hillem uskutečnil v Brazílii. Oni ale pak přišli s nápadem, že to uspořádáme o něco dříve a udělají ho na UFC300. Což je pro mě dobrá věc, protože už jsem tvrdě trénoval. To, že se zápas uskuteční dříve, než se očekávalo, je pro mě ještě lepší. Jsem v dobré formě, tvrdě trénuji a na zápas se těším," uvedl Alex Pereira na svém kanálu na YouTube prostřednictvím tlumočníka. S tím, že aktuálním jeho plánem jest porazit Jamahala Hilla a následně během třech týdnů zregenerovat natolik, aby v domácím prostředí obhájil titul v lehké váze.

"Vždycky jsem mluvil o tom, že chci obhájit pás snad ve velmi rychlém tempu za sebou, dvakrát. Teď by to byla příležitost, když jsou karty tak blízko u sebe, abych mohl obhajovat na UFC 300 a možná i v Riu. To je velmi velká možnost, protože pokud se nezraním, už jsem to dokázal v kickboxu. Samozřejmě, v zápase se může stát cokoli, můžu se zranit, to se nedá předvídat, ale pokusím se obhájit pás velmi rychle," citoval Pereiru web BJPenn. Ten má zatím v UFC bilanci 6-1 v UFC a v rámci ní získal již tituly ve dvou různých váhových kategoriích. Nyní by mohl zkusit jedno bezprecedentní dvojité menu.