Topuria proti Conorovi na San Bernabeu? White maluje novému šampionovi světlé zítřky

Šéf UFC nicméně zároveň o víkendu vyjádřil pochyby, zda Notorious opravdu ještě někdy do UFC zápasu zasáhne.

Topuria proti Conorovi na San Bernabeu? White maluje novému šampionovi světlé zítřky

Další destinace Španělsko, potenciálně i fotbalový svatostánek Realu Madrid - Santiago Bernabeu. S nově korunovaným šampionem pérové váhy už Dana White přemýšlí, jak si podmaní Pyrenejský poloostrov. Poté co Ilia Topuria v sobotu v hlavním zápase UFC298 v Anaheimu porazil knokautem ve druhém kole Alexandra Volkanovského a získal titul v pérové váze Dana White dlouho neváhal. "Jedeme do Španělska," prohlásil hned po zápase White směrem k novinářům na tiskové konferenci. "Pokud se pro nás najde volné místo, budeme tam," dodal následovně.

A šéf UFC se rozpovídal i o tom, kterak je Topuria jednou z vycházejících hvězd jeho organizace. "Do tohohle večera tady byla spousta otázek. Topuria nikdy nebyl v tak velkém zápase, nikdy necítil takový tlak. Ale zvládl to," pochválil White španělského šampiona s gruzínskými kořeny. "Nemohl vypadat lépe než proti Volkovi, který také vypadal opravdu dobře. Ten zápas se skvěle rozje. Měli skvělé výměny. A Topuria vypadal solidně, velmi solidně,” rozplýval se nad sobotním střetem White. Který by Topuriovi eventuálně mohl splnit i další přání.

Španěl totiž během zápasového týdne UFC298 mluvil o tom, že by se chtěl utkat s Conorem McGregorem na stadionu Santiaga Bernabeua v Realu Madrid. A jako nový šampion následně toto přání zopakoval i během rozhovoru s Joem Roganem v oktagonu. Po víkendovém představení má Topuria velmi silnou páku na UFC, aby si splnění svého snu přiblížil. Na druhou stranu, Dana White o víkendu jakoby mimochodem utrousil, že si - přes veškeré spekulace o comebacku - není jistý, zda Conor McGregor ještě někdy bude zápasit v UFC. Podaří se Topuriovi dotlačit “zápas dekády”?