Ian Machado Garry: Sejmu Neala, pošlu Covingtona do důchodu a pak udělám Khamzatovi do lebky díru loktem

Irský bojovník se ve svých plánech/snech nedrží vůbec zpátky. A chce titul ve welterové váze i souboj s Chimaevem na domácí půdě. 

Ian Machado Garry: Sejmu Neala, pošlu Covingtona do důchodu a pak udělám Khamzatovi do lebky díru loktem

Teprve zítra nad ránem se postaví proti Geoffu Nealovi, kontroverzní irská hvězda welterové váhy Ian Machado Garry už má jasno o dalších dvou třech zápasech poté, co si to vyřídí s Nealem. Podle mnohých je přitom právě Neal zatím největších test zatím neporaženého Ira a teprve v neděli se ukáže, jak na tom ve welterové váze ve skutečnosti je. Přičemž právě na tyto pochybovače má Machado Garry políčeno. V čele s prostořekým Colbym Covingtonem. Pak už má podle Irova scénáře následovat cesta za titulem.

"Chci tento víkend velkolepě porazit Geoffa Neala, pak se utkám s Colbym Covingtonem, pošlu ho do důchodu a zbavím UFC toho šaška," řekl Garry na středečním mediálním dnu "Pak si vezmu někoho na třetím, druhém nebo prvním místě na světě, porazím ho a příští rok si dojdu pro titul," dodal Garry . S tím, že Američan nebude mít po jeho víkendové výhře jinou možnost, než jej jako soupeře akceptovat. S tím, že pak si s ním vyřeší všechny osobní invektivy jimž jej Covington počastoval. ”Existuje hranice toho, co říkáš a co děláš, a to není svinstvo, když nazveš mou ženu pedofilem nebo řekneš, že moje dítě ani není moje,” míní Garry.

Ale jenom pomstou a srovnáním účtů s Covingtonem se Garry neužírá. A plánuje si epický zápas o titul s Khamzatem. O tom podle svých slov přímo sní. "Jako místo mého snu by to musela být 3Arena v irském Dublinu, protože do Croke Parku se nikdy nedostane," řekl Garry pro Sporting Post. "A soupeřem snů by byl můj zápas proti Khamzatu Chimaevovi. Pro Irsko by to byl můj vysněný soupeř. Chci toho drsňáka. Chci být ten nejhorší drsňák na světě a všichni to momentálně považují za něj, ale nechte mě, ať mu rozbiju hubu, a uvidíme, co se bude dít," předestírá svůj sen Garry s tím, že by soupeři udělal do hlavy lokterm díru a to i přesto, že Khamzat už se posunul o kategorii výš. Podaří se mu někdy jeho sen realizovat?