Fotbalová superstar do boxerského ringu? Wayne Rooney má nabídku na zápas

Bývalý anglický reprezentant se v posledních letech pokouší prosadit jako fotbalový manažer, jeho poslední štace v Birminghamu nicméně trvala jen patnáct zápasů.    

Fotbalová superstar do boxerského ringu? Wayne Rooney má nabídku na zápas

Bývalá anglická fotbalová superstar, útočník Manchesteru United Wayne Rooney potvrdil televizní stanici ESPN, že jedná s boxerskými promotéry o možnosti participovat na některé z plánovaných akci. Jakkoliv osmatřicetiletý Rooney zdůrazňuje, že jeho hlavním záměrem je vytrvat na své cestě fotbalového manažera, podle ESPN existuje možnost, že by v budoucnu mohl boxovat na akci pořádané organizací Misfits Boxing, ačkoli žádné konkrétní podrobnosti nebyly dokončeny.

“Člověk nikdy neví,” odpověděl Rooney na přímou otázku ohledně možné boxerské kariéry, kterou dostal v podcastu "The Overlap," jehož se zúčastnil  s bývalými hráči Garym Nevillem, Royem Keanem a Jamiem Carragherem. "Byli jsme v kontaktu a položili mi tuto otázku, ale myslím, že v současné době se chci soustředit na návrat do managementu, ne na box. Několik nabídek už bylo a samozřejmě se objevily Misfits, o kterých se všude píše. Ale chci se soustředit na návrat do managementu," bagatelizoval následně možnost Rooney.

Misfits Boxing v poslední době pořádá boxerské show, na nichž se podílely hvězdy YouTube KSI a Logan Paul, milionářský podnikatel Joe Fournier, hvězda reality show Idris Virgo a influencerka sociálních médií Alaena Vampira. Celebrita typu Wayna Rooneyho by přitom mohla zasáhnout obří skupinu fotbalových fandů a je všeobecně známo, že Rooney sám je velkým fanouškem boxu a v minulosti přímo podporoval britské boxerské hvězdy jako Rickyho Hattona, Amira Khana nebo bratry Smithovy. Právě prvně jmenovaný Hatton by podle ESPN pak mohl být uchazečem o trénování Rooneyho, pokud by se rozhodl pro box.