Brož vydřel v Německu vítězství. Tento rok ale bude jeho posledním

V německém Oberhausenu urval další vítězství a přemožitele nenašel už více než tři roky. Miroslav Brož toho má ale dost a se svou kariérou se v letošním roce definitivně rozloučí. 

Brož vydřel v Německu vítězství. Tento rok ale bude jeho posledním

Miroslav Brož podlehl v rámci OKTAGONU 20 Janu Malachovi. To se psal prosinec roku 2020. Od té chvíle přemožitele nenašel, uspěl v sedmi zápasech, duel s Adamem Niedzwiezdem skončil na KSW 65 remízou.

Proti Tomu Crosbymu v sobotu v německém Oberhausenu uspěl také, vítězství se ale snadno nerodilo. Po utkání tak místo radosti projevil spíše únavu a přiznal, že tento rok bude v MMA jeho posledním.

"Měl jsem problémy s kolenem a dvakrát natržený pravý stehenní sval. Takže jsem pravačkou vůbec nemohl kopat. Řešili jsme s Ondrou Novotným možné odstoupení, ale já jsem do toho chtěl jít," řekl Brož v rozhovoru pro Sport.cz.

"Mám i problémy se zády, do toho záněty v obou loktech. Jsem fakt rozpadlý. Bolelo to, byl to navíc velký risk," pokračoval Brož, podle kterého byl Crosby tím nejtěžším soupeřem v jeho kariéře.

"Je to tvrďák. Máme vůči sobě respekt, dokonce jsme si pak psali. Bylo to opravdu tvrdé a za mě asi remíza," dodával s tím, že sám za Ondřejem Novotným přišel, zda výsledek nelze změnit na remízu.

V pozápasovém rozhovoru poté přiznal, že další rok už v kleci nepřidá. "Jsem úplně rozbitý a letos končím. Mám před sebou tak poslední dva zápasy. Strašně chci, ale už to prostě nejde, zranění je hodně. Mohu ale říci, že končím na svém vrcholu. V Německu budu bojovat s Christianem Eckerlinem a pak by se rád rozloučil doma v Edenu. A je jedno, jestli vyhraju, nebo prohraju," dodal Brož.