Garry má před O'Nealem jediný plán: Ještě více naštvat hatery

Invektivy a nenávist v online prostoru irského zápasníka nerozptyluje. Naopak si myslí, že za napětí, které způsobuje by mu komunita MMA měla být vděčná.    

Garry má před O'Nealem jediný plán: Ještě více naštvat hatery

Půjde si pro vítězství, pochybuje ovšem, že jeho výkon by mohl jakkoliv snížit objem nenávisti, který se na něj od jeho početného haterského “fanklubu” valí. V UFC stále neporažený Ian Machado Garry se v sobotu na UFC298 utká v Anaheimu s Geoffem Nealem, nepředpokládá ale, že by jakýkoliv výsledek mohl jakkoliv změnit jeho pozici v očích některých fandů. Ti Garryho nesnáší dlouhodobě, posledním hřebíčkem do jeho pověsti ovšem bylo dva měsíce staré odložení zápasu na UFC296 utkat s Vicentem Luquem. Ir prodělal zápal plic, jeho haterům to ale nezabránilo zahrnout ho nadávkami. A Garry nepředpokládá, že by to tentokrát mohlo být jakkoliv lepší.

"Nevěřím, že jakýkoli výkon, který tam předvedu, lidi umlčí," řekl Garry pro TNT Sports. "Vždycky se najdou hateři. Čím větší úspěch máte, tím více jich je. Taková je teď bohužel online komunita .Je to směšné. Ale možná to využiju k tomu, abych tam šel a předvedl nějaký výkon, abych je možná ještě víc vytočil a n****l, tak proč ne? Proč se jim ještě trochu víc nedostat pod kůži a nezvednout ruku? Proč tam nejít, nesejmout Geoffa Neala, nestát tam nad jeho tělem a prostě se nedívat na všechny kolem v hledišti a nevidět obličeje lidí? A já tam prostě vyjdu, stoupnu si tam a řeknu si: 'Tohle je to, co dělám. To je to, co umím nejlépe," popsal Garry svůj gameplan.

Garry je intenzivně komunikovaná postava UFC světa a jeho osobní život si nedávno vzali do úst například Colby Covington nebo bývalý šampion střední váhy Sean Strickland. Ir akonto toho prohlásil, že všichni těží ze zmiňování jeho jména, a že neočekává, že by se to změnilo, až získá další úspěchy. "Pravdou je, že komunita MMA by měla být vděčná, protože všechna zveřejněná videa, na kterých bylo mé jméno, měla mnohem větší sledovanost, více zhlédnutí," řekl Garry. "Všichni o tom psali, všichni o tom mluvili a pravdou je, že vám garantuji, že se vraťte a podívejte se na svá videa. Ta videa v té době měla nejvíce zhlédnutí.”