Válečná sekera zakopána. Akipa se omluvil, Trušček jej následoval

Během závěrečného staredownu to vypadalo všelijak, po utkání v rámci OKTAGONU 53 je ale vše srovnáno. Německý zápasník Cihad Akipa se omluvil za své chování, Chorvat Ivica Trušček jej následoval. 

Válečná sekera zakopána. Akipa se omluvil, Trušček jej následoval

V pátek se Cihad Akipa na závěrečném staredownu pořádně rozohnil a srbského bijce zasypal několika tvrdými údery, přičemž jeden schytal i zakladatel organizace Pavol Neruda.

Duelu ale následně dominoval Chorvat, který si připsal ukončení už v úvodu druhého kola. Po střetnutí se ale všechny negativní emoce vytratily a oba zápasníci se omlouvali.

"Není to tak, že bych ho nenáviděl. V pátek mě přemohly emoce, ale je to pryč. Omluvil jsem se mu ihned po zápase a udělal bych to i v případě, že bych vyhrál," zmínil v pozápasovém rozhovoru Akipa.

S omluvou poté přispěchal i Ivica Trušček, který měl na sociálních sítích "lajkovat" příspěvek proti rodině německého fightera. "On se na mě kvůli tomu zlobil, ale já ho popravdě ani nečetl. Už to ale nemůžu vzít zpátky, každopádně doufám, že mi odpustí," řekl Trušček a sklidil aplaus německého publika.

"Jsem rád, že je toto drama za námi. Co se stalo před bojem se mi nelíbilo, ale zároveň respektuji, že Akipa chránil svou rodinu. Jsem rád, že jsme si to vyříkali," doplnil zkušený zápasník.