Chybějící headliner UFC300: Jones měl dostat nabídku, McGregor provokuje ohledně oznámení při Super Bowlu

Dva měsíce a dva dny chybí do “historické” UFC300, přičemž Dana White slibuje bezprecedentní kartu. Které ale stále chybí hlavní zápas.    

Chybějící headliner UFC300: Jones měl dostat nabídku, McGregor provokuje ohledně oznámení při Super Bowlu

Přidáme ještě dva zápasy, ale v tuto chvíli nevíme kdo to bude. Je to komplikované. To jsou silby, kterými momentálně Dana White zásobuje fanoušky natěšené na “výroční” UFC300, které se má odehrát 13. dubna v Las Vegas. Šéf UFC přitom už dříve slíbil jednu z nejnabitějších a možná i nejnepředvídatelnějších karet v dějinách své organizace, v poslední týdnech se ale zdá, že minimálně ohledně headlineru naráží na určité limity a pro událost roku se mu nedaří sehnat správný trhák.

"Ano, je to pravda, organizace mě kontaktovala ohledně UFC300," přiznal tento týden pro Submission Radio šampion těžké váhy Jon Jones s tím, že mu volal jeden z hlavních právníků UFC Hunter Campbell a měl mi říct něco ve stylu: “Jone, vím, že je to už za devět týdnů, ale pokud je nějaká šance, že by ses na to cítil, byla by to pro organizaci úžasná zpráva, že by ses vrátil a byl headlinerem.” Jones, který v tomto týdnu byl kritizovaný, že místo rehabilitace trénoval s profesionálním ragbyovým týmem, nabídku nicméně odmít.  "A jakkoli jsem poctěn tou příležitostí, prostě si nemyslím, že budu připraven," prohlásil Jones pro Submission Radio. "Věkově se blížím k vrcholu a zbývá mi už jen pár akcí, kterým chci dát všechno a ujistit se, že se vrátím na sto procent."

A do toho se o svůj díl pozornosti opět přihlásil Conor McGregor, který na Instagramu zveřejnil příspěvek s lakonickým textem: “UFC300? Oznámení na Super Bowlu?” Zda Conor McGregor jen trollí fanoušky, se podle webu BJPenn teprve uvidí, jeho comeback by nicméně trhákem pro UFC300 rozhodně byl. možnost souboje s Michaelem Chandlerem nicméně White nedávno posunul až na druhou polovinu roku, takže do úvahy podle BJPenn přichází pouze možné šokující odhalení v podobě střetu Notoriouse s dlouholetým rivalem Natem Diazem? Super Bowl dnes v noci může napovědět.