Bojový pel-mel: Paul nabídl Stricklandovi milion za boxerský zápas, Fury odmítá odchod do penze

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.    

Bojový pel-mel: Paul nabídl Stricklandovi milion za boxerský zápas, Fury odmítá odchod do penze

BJPenn: Jake Paul nabídl Stricklandovi milion dolarů za boxerský zápas. Tarzan v živém přenosu zmlátil kontroverzního streamera Sneaka a influencer po několika měsících tréninku boxu dostal od profesionálního zápasníka pořádnou nakládačku. Přístup Seana Stricklanda ale nalezl málo pochopení u dalšího boxerského influencera Jakea Paula a "Problémové dítě" ve svém příspěvku na síti X nabídlo Stricklandovi milion dolarů za zápas v Portoriku. "Stricklande jsi trapný," napsal dnes Jake Paul na X. "Jsi příšerný boxer, který si vybírá jen nezkušené. Zaletíme si spolu do Portorika a pobijeme se. Když vyhraješ, dám ti milion dolarů. Ale předpokládám, že si najdeš způsob, jak utéct."

Sherdog: Vybodni se na to, co říkají trollové! Šéf UFC Dana White doporučil Jonu Anikovi, aby se vytěsnil hlášky haterů a nehroutil se z každého závanu větru. Komentátor UFC jon Anik se po UFC297, na kterém Dricus Du Plessis porazil Seana Stricklanda a stal se tak novým šampiónem, vyjádřil ve smyslu, že je unavený z toxicity fanoušků MMA a že nenávist směřovaná na něj (když prohlásil, že Du Plessis je podle něj vítěz) byla tak silná, že chvíli zvažoval, že opustí svoji pozici. "Trochu mě tenhle aspekt MMA unavuje, ten nával negativity, když dojde k těsnému zápasu," prohlásil Anik v podcastu s Kennym Florianem. Dana White měl pro “svého zaměstnance” jednoduchou léčbu. Podle šéfa UFC by Anik neměl věnovat pozornost tomu, co říkají trollové, a místo toho se soustředit jen na sebe.

TheMACLife: Tom Aspinall mimo těžkou váhu? Brit je připraven shodit a jít na Alexe Pereiru. Na UFC300. Snažení o Jona Jonese přináší Tomu Aspinallovi jen furstraci a poslední spekulace tak zní, že by Tom Aspinall mohl zamířit na dubnovou kartu UFC300, která zatím zůstává bez hlavního zápasu, a odbojovat tam zápas s šampionem lehké váhy Alexem Pereirou. Aspinall sice v tuto chvíli tvrdí, že jej zatím nikdo nekontaktoval, ale údajně je připraven se dohodnout. "Jak už jsem mnohokrát řekl, nejsem ten, kdo by odmítal zápasy. O ten zápas nijak zvlášť nestojím, ale pokud bude volný a nabídnou mi ho, vezmu ho. Jsem připraven bojovat," uvedl Aspinall na TikToku s tím, že je připraven i snížit svou váhu, aby vyhověl lehčímu Poatanovi.

MMAFighting: Do důchodu nejdu, chci se ještě jednou bít s Ngannouem. Tyson Fury vidí na obzoru jen další velké zápasy. "Cikánský král" by měl svou sezónu v roce 2024 zahájit 18. května v saúdskoarabském Rijádu, kde se v jednom z nejočekávanějších zápasů roku utká se šampionem organizací WBA, WBO a IBF v těžké váze Oleksandrem Usykem. Fury, který je v současnosti držitelem titulu WBC v těžké váze, má v plánu nejen porazit Usyka a získat status nesporného šampiona, ale očekává, že se s ním utká znovu v bezprostřední odvetě. Své plány na sérii dvou zápasů uvedl ve videu na Instagramu, v němž rovněž předpověděl budoucí souboj s další britskou hvězdou Anthonym Joshuou a odvetu s bývalým šampionem UFC Francisem Ngannouem. "Pořád slyším řeči lidí, kteří říkají, že bych měl odejít do důchodu nebo že brzy odejdu do důchodu nebo cokoli jiného," řekl Fury v klipu. "Nikam do důchodu nepůjdu. Mám před sebou spoustu dalších velkých zápasů,” dodal Ngannou.