Přepíšu tvůj profil na IG! Natočím dokument o své cestě za titulem! Topuria a Volkanovski se hecují před UFC298

Hlavní zápas UFC298 nepoutá pozornost jako jiné headlinery, oba zápasníci se snaží zájem fanoušků nahypovat trashtalkem.    

Přepíšu tvůj profil na IG! Natočím dokument o své cestě za titulem! Topuria a Volkanovski se hecují před UFC298

Obhajoba titulu pérové váhy ze strany Alexandera Volkanovskiho proti zatím v MMA i UFC neporaženému Ilyovi Topuriovi je hlavním tahákem UFC298, které se odehraje příští víkend v Anaheimu, má být hlavním tahákem večera a oba aktéři se začínají před duelem špičkovat. Volkanovski hodlá přinutit svého soupeře přepsat jeho bio na Instagramu, Topuria už zase píše scénář pro svůj plánovaný dokumentární film s pracovním názvem “Cesta za pásem.”

"Je neporažený, pořád o tom mluví a lidé se tomu jen smějí," uvedl Volkanovski ohledně svého soupeře pro podcast Freestyle Bender. "Já to mám tak, že použiju své zkušenosti šampiona a toho frajera prostě pokořím. Někdo pak bude muset jít do svého bia na Instagramu a změnit ho, doslova sám. Bude to ponižující zkušenost a já se postarám o to, aby to udělal sám. Ne jeho manažer, trenéři nebo jeho manželka,” otírá se o Volkanovski o sebevědomí svého soupeře, který  nedávno aktualizoval svůj životopis na Instagramu na "Světový šampion UFC" a "Neporažený 15-0", což znamená, že už počítá s vítězstvím na UFC 298.

Španěl nic měnit nehodlá a přes to, že je podle sázkových kanceláří mírný outsider, neplánuje se s Volkanovskim v oktagonu příliš zdržovat, hodlá je knockoutovat v prvním kole a pak co nejrychleji pokračovat na cestě k vysněnému zápasu s Conorem McGregorem. Zároveň prozradil, že se chystá po UFC 298 vydat dokumentární film s názvem "Road to the Belt," který by měl ukázat záběry z cesty jeho maličkosti k titulu šampiona pérové váhy.