Růžička ladí formu v Thajsku a rád by letos povýšil

V organizaci RFA si v listopadu vybojoval titul a následně podepsal vylepšenou smlouvu. A jeho další zápas se pomalu blíží. Aktuálně ladí formu v Thajsku, kam by se i rád přestěhoval. A kromě toho myslí i na povýšení.

Růžička ladí formu v Thajsku a rád by letos povýšil

"Po hodně dlouhé době mám opravdu tvrdou přípravu a jdu nahoru. Až se vrátím, budu atakovat opravdu velká jména. Nechci se jen plácat v našem písečku, chci světová jména," řekl Růžička v rozhovoru pro Sport.cz.

V minulém roce se především řešilo jeho jméno v souvislosti s napadením muže v Praze, po triumfu v organizaci RFA se ale opět hovoří o jeho sportovních dovednostech. Nyní ladí formu v Thajsku a čeká na soupeře.

"Budu tady ještě dva měsíce a v budoucnu tu chci žít. Tréninky jsou tady úplně o něčem jiném. Přijel jsem sem se dát dohromady a udělat ze sebe profesionálního fightera. Pádů bylo dost, to ale k životu patří. Trochu mě to zbrzdilo, nechoval jsem se dobře. Ale tohle je teď moje cesta," doplňoval Růžička.

Dle svých slov by rád povýšil, spekuluje se tak o organizaci ONE Championship. Aktuálně je ale pod smlouvou v RFA, domluvený zápas ale zatím nemá.

Nejčtenější z tématu