UFC300 to nebude, prázdninový termín taky ne. White naznačil nový termín Conorova comebacku

Jak Michael Chandler, tak Conor McGregor jsou nedočkaví, na termín svého plánovaného zápasu si ale podle všeho ještě budou muset počkat.    

UFC300 to nebude, prázdninový termín taky ne. White naznačil nový termín Conorova comebacku

Doufejme že letos. Doufejme že na podzim. Takto vágně zní další indicie Dany White ohledně nového časového rámce plánovaného superzápasu mezi Conorem McGregorem a Michaelem Chandlerem. Jakkoliv se dříve spekulovalo o červnovém termínu (29. června v Las Vegas) a některé odvážnější projekce nevylučovaly ani dubnové UFC300, šéf UFC na otázku, zda se široce očekávaný comeback The Notoriouse podaří zprocesovat do konce roku, odpověděl velmi vyhýbavě.   

"Nakonec snad ano. Doufejme, že se to podaří letos," vyjádřil se White ohledně zápasu McGregor vs. Chandler v pořadu "The Pat McAfee Show". "Žádné datum neexistuje. Doufám, že na podzim. Na podzim se nám to podaří." Nespecifikoval nicméně na čem minimálně dohoda o termínu stojí a proč je takový problém vyjednávání uzavřít. Oba zápasníci jsou podle všeho velmi natěšeni na návrat, což Ir toto pondělí potvrdil na svém Instagramu, kde přidal lakonickou výzvu: “Už k***a stanovte termín.”

Obě strany střetu mají za sebou dlouhodobou pauzu Pětatřicetiletý McGregor nezápasil od července 2021, kdy prohrál s Dustinem Poirierem. 'The Notorious' si těsně před koncem prvního kola zlomil nohu a následující dva roky se se soustředil na léčení a na své další byznynsové aktivity. Stejně tak od posledního vystoupení Michaela Chandlera v oktagonu uběhl značný čas. Stejně jako jeho rival z předpokládaného “zápasu roku,” i bývalý šampion Bellatoru utrpěl porážku s Poirierem, tu svou jednomyslným rozhodnutím. To se odehrálo na UFC 281 v listopadu 2022, tedy před čtrnácti měsíci.