Ngannou plánuje šokovat boxerský svět i napodruhé. Vezmu Joshuovi duši, hlásí

Měsíc před jedním z největších zápasů tohoto roku se francouzský boxer s kamerunskými kořeny nebojí velkých slov.    

Ngannou plánuje šokovat boxerský svět i napodruhé. Vezmu Joshuovi duši, hlásí

Francis Ngannou slibuje Anthonymu Joshuovi že mu v jejich boxerském střetu, který je plánován ode dneška přesně za měsíc v saúdskoarabském Rijádu, vezme duši. Bývalý šampión těžké váhy UFC má přitom za sebou v ringu jeden jediný zápas a to prohru z loňského roku proti Tysonu Furym, a byť jej jeho výkon vystřelil na osmé místo v žebříčku těžkých vah, podle odborníků i bookmakerů je proti Joshuovi velkým outsiderem a na jeho výhru se sází v kursu okolo 4,5. I přes tyto předpoklady nicméně Predátor zůstává ve svém přesvědčení neochvějný.   

"Nic není nemožné, že?" prohlásil Francis Ngannou v nedávném rozhovoru pro High-Performance Podcast. "Nevím, jaká je skutečná síla Anthonyho Joshui, ale zjistíme to příští měsíc a myslím, že to budu já, kdo bude mít navrch. Vezmu mu duši," plánuje Ngannou.  Ten si zpětně nic nedělá ani z prohry ve své boxerské premiéře, kdy rozhodčí poměrem dva ku jedné vybrali jako vítěze Furyho. A to přesto že jej Ngannou dokázal poslat na podlahu. Ten tak  dokonce zápas rámuje naprosto opačně. 

"Vždyť jsem vyhrál. Podívejte se na mě teď,” uvedl v podcastu Ngannou. “Podívejte se na můj život. Podívejte se, kde jsem byl, když jsem podle vás prohrál. Myslíte si, že když nějací hloupí rozhodčí udělají nějaké rozhodnutí, že to něco změní na mém životě? Moje rodina, o které jsem vám vyprávěl, seděla v první řadě a sledovala ten zápas. Sen, který jsem nosil v sobě od dětství, jsem ten večer žil. Byl jsem na vrcholu světa. A všem lidem, kteří o mně pochybovali, jsem tam dokázal, že se mýlili. Pro všechny, kteří se na mě kdy dívali shora, jsem tam byl a dokazoval jim, že se mýlí. Byli doma a dívali se na mě v televizi,” uzavřel Francouz.