Nejsem starý ani pomalý, vzkazuje Colby Whiteovi a chce Thompsona

Šéf UFC po prohře s Edwardsem Covingtona v podstatě poslal do důchodu. Chaos se ale bojovnické penzi brání.    

Nejsem starý ani pomalý, vzkazuje Colby Whiteovi a chce Thompsona

Vím, že to nebylo dobré, ale končit se nechystám. V tomto smyslu se zpožděním zareagoval Colby Covington na hodnocení svého výkonu proti Leonu Edwardsovi ze strany vedení UFC. Chaos s Rockym prohrál předminulý měsíc na UFC296 a šéf UFC Dana White se následně nechal slyšet ve smyslu, že Covington vypadal v zápase starý a pomalý. “Colby se nechal převálcovat. Leon vypadal dobře, Leon vypadal rychle. Vypadalo to, že Colby měl problémy vypořádat se s Leonovou rychlostí,” připomněl web BJPenn Whiteovo hodnocení.. 

A nyní Covington konečně zareagoval. Během nedávného vystoupení v pořadu Submission Radio prohlásil. "Vím, že to bylo špatné. Nebyl jsem s Whitem v kontaktu, ale UFC ví co se děje. Vědí že mám problém s nohou a pomáhají mi zajistit co nejlepší péči,” prohlásil Covington a pokračuje tak v narativu, že jeho prohra s Edwardsem byla způsobena především zdravotními problémy. A popírá že by měl s Whitem jakýkoliv problém. “Mám rád, když mě šéf tvrdě a drsně kritizuje, protože mě to nutí pracovat ještě tvrději a dokázat, že se mýlí. Ale respektuji Danův názor. Dokázal skvělé věci. Změnil mi život. Nemám, co bych o Danovi řekl špatného," tvrdí Covington.

A hned se přihlásil o další zápas. S tím, že po třetím neúspěšném pokusu o získání titulu šampiona polotěžké váhy je připraven na určitý ústup ze slávy. A jako svého nejlogičtějšího příštího soupeře sám vidí Stephena Thompsona, Zároveň ale připouští myšlenku, že by mohl jít do oktagonu s Gilbertem Burnsem nebo Ianem Machadem Garrym. "Cokoliv UFC uzná za nutné," prohlásil Covington. "Je tu spousta možností. Čeká nás Gilbert, ta tlustá l***a, přesně jak řekl Conor. Pokud porazí toho druhého kluka, se kterým se utká, ať už se ten šmejd jmenuje jakkoli, tak je to možnost.”