Vzpoura rodu Kotlárů! Diegova 260kilová sestřenice Lucie se ostře pustila do Karlose Bendy. Chce zápas s jeho přítelkyní

Diego Kotlár se momentálně odebral do péče lékařů, a tak jeho místo na předních stránkách bulváru zaujala sestřenice Lucie, která je podobně jako celý zbytek rodiny pořádně naštvaná na Karlose Bendu.

Vzpoura rodu Kotlárů! Diegova 260kilová sestřenice Lucie se ostře pustila do Karlose Bendy. Chce zápas s jeho přítelkyní

Karlos Benda se objevil v podcastu u Willyho Caoa, kde vesměs potvrdil, že má Diego Kotlár rakovinu, se kterou se momentálně začíná léčit. „Nepřeju nikomu nic zlého, ale zrovna v Diegově případě, kdy všem nadával, vyhrožoval a přál smrt, to může být karma.“ Jeho slova ale ne každý dokázal přijmout.

Tento podcast sledovala i Diegova sestřenice Lucie Kotlárová, které se velice rychle zbarvila tvář doruda. Karlosova slova pochopila jako urážku, a tak na ně v afektu skrze své sociální sítě zareagovala. „Karle, to se dělá někomu přát nemoc? To ty sám jsi nemoc! Kdybych mohla, tak ti normálně vyškrábu oči!“ vztekala se.

Její zloba v podstatě jen eskalovala, a proto se kromě výhrůžek dostavila i výzva. „Ty ses navezl do mojí rodiny, já se teď navezu do tvé. Chci zápas s tou tvojí přítelkyní a uvidíme, jak se pak budeš tvářit, až ji porazím a ponížím,“ vzkázala známému kulturistovi.

Co nám na první pohled neunikne, to je Lucčina stavba těla. Asi všichni poznáme, že nejde o klasickou těžkou váhu, zde se dokonce bavíme o supertíze, která má hranici vysoko nad dvě stě kilogramů.

„Když jsou z toho Bendova rodu všichni hrdinové, tak jim nějaká váha nebude vadit. Já jsem sice tlustá, mám 260 kilo, ale když ji někomu pustím, tak se zachvěje zem. Chci tu Karlosovu přítelkyni a chci ji v Clashi nebo RedFace!“ zněl Lucčin požadavek, který byl o pár chvil později skutečně vyslyšen, alespoň tedy z jeho značné části.

Lucie Kotlárová byla ještě v neděli oslovena organizací RedFace. Představit by se tedy měla 6. dubna v UNYP areně a teď se ještě řeší, zdali opravdu vyrukuje proti Bendově přítelkyni Janě Zelinkové. Nějaká oťukávání jistě již probíhají a zlá krev se jenom vaří.

Nejčtenější z tématu