Velký frajer Jaroslav Kotlár! Ve vězení dělá šéfa, všichni ho musí poslouchat. Doufá ve zkrácení trestu

Kam se hrabou profesionální zápasníci, žádný z nich nedostává takovou pozornost, jakou má pouliční bijec Jarda Kotlár, který si nyní odpykává svůj trest za zdmi rapotínské věznice.

Velký frajer Jaroslav Kotlár! Ve vězení dělá šéfa, všichni ho musí poslouchat. Doufá ve zkrácení trestu

Jarda je fenoménem amatérského českého MMA. Na výsluní jej dostala výzva směrovaná k Filipu Grznárovi a následně pak zápas s Karlosem Bendou. Lidé žrali jeho pohádky, které jsou tak neuvěřitelné, že jim jen málokdo může uvěřit. Podle Jardy se však určitě staly a teď se akorát rozhodl napsat novou.

Ta se odehrává již za mřížemi, kam byl drsný sekuriťák poslán poté, co navzdory nemalým finančním příjmům za koncerty a zápasy nestíhal (nebo nechtěl) platit alimenty na svoje děti. Těch má být dle veřejně dostupných informací až šest.

Kotlár je tedy od listopadu loňského roku ve vězení, kde si odpykává svůj trest a kde zároveň tvrdě trénuje. A právě z tohoto prostředí nám zaslal skrze svého manažera Marka Nawrockiho další dopis. Bude lepší, když se v klidu usadíte, ztlumíte světla a tu pohádku si přečtete společně s námi.

„Všechny vás srdečně zdravím. Zdravím svou rodinu, kamarády, svoje fanoušky a všechny pravé bojovníky. Chci, abyste všichni věděli, že jsem tady v Rapoticích povýšil a dostal se na pozici barákovýho. To znamená, že mám na starost celý oddíl, tedy šedesát šest muklů. Každý den pětkrát denně na ně musím zařvat při sčítání, ať stojí v řadě. A když přijde vedení do věznice, tak mu sdělím, na jaké cimře zůstal ležící vězeň. Potom mám na starosti rajony, rozdávám úklidy záchodů a koupelen. Teď jsem začátečník, pořád se teprve rozkoukávám, ale barákový je prostě kápo, všichni mě musí poslouchat,“ zní v dopise, který byl sdílen na Kotlárovy sociální sítě.

„Tato funkce je přínosem pro moje předčasné propuštění. Pokud by mě chtěl někdo podpořit, zašlete libovolnou částku na můj účet. Moc vám všem děkuji a brzo si budete moct zakoupit i můj originální merch ve stylu. Já se dál připravuju na zápas v Clash of the Stars. Každý den tady tvrdě trénuji a tvrdě na sobě makám. Je vidět velká změna a přijdu si pro vítězství!“ vzkázal Jaroslav. 

Nejčtenější z tématu