Superzápas legend na obzoru?  Pacquiao se vrátil “z důchodu” a chce Conora!

Notorious do filipínského boxera pravidelně “rýpe.” Vyřeší si své slovní půtky v ringu v Saúdské Arábii?    

Superzápas legend na obzoru?  Pacquiao se vrátil “z důchodu” a chce Conora!

Manny Pacquiao potvrdil návrat z boxerského důchodu a pro svůj návrat do boxerského ringu má mít v hlavě několik velkých jmen včetně s comebackem rovněž “flirtující” hvězdou MMA a UFC Conorem McGregorem. Není to přitom zdaleka poprvé, co se o zápase Manny Pacquiao vs. Conor McGregor mluví. V roce 2020 "The Notorious" oznámil plány utkat se s bývalým boxerským šampionem na Blízkém východě, ale k žádnému zápasu nedošlo. O čtyři roky později se zdá, že se zjevně zájem z Pacquiaovy strany obnovil.

"Technicky vzato je z důchodu," prohlásil Pacquiaoův agent Sam Gibbons v rozhovoru pro BoxingScene.com. "Zvažuje Gervontu Davise nebo Ryana Garciu. Zbývá mu asi rok a chce prostě bojovat. Přičemž doufájme, že to povede k něčemu většímu a lepšímu. Jedním ze zápasů, o kterých se dlouho mluvilo je Manny Pacquiao versus Conor McGregor. To by bylo něco, pojďme na to. Saúdská Arábie je na to jako stvořená. Jeho Excelence Turki Alalshikh, šéf místního promotéra GEA miluje velké akce a pořádá ty nejlepší. Bude to velmi zajímavý zápas, který spojí dvě největší jména bojových sportů," dokončil Gibbons myšlenku. 

McGregora s Pacqiaem, oba v tuto chvíli absentující v ringu od roku 2021, dlouhodobý “beef”, když Ir do Pacquiaa pravidelně rýpe  a to od chvíle, kdy bylo Filipínci nařízeno zaplatit pět milionů dolarů společnosti Paradigm Sports Management, která své promotérské  služby poskytuje rovněž McGregorovi. Filipínský boxer tehdy dostal zálohu za zápas s Mikeym Garciou a když se následně upsal ke střetu s Errolem Spencem Jr., skončil celý případ u soudu.  McGregor následně lobboval za zápas s Pacquaiem a jako munici použil právě žalobu společnosti Paradigm "Co takhle já vs. Manny tady v Saúdské Arábii? Jak vám to zní? Nemyslíte si, že by Manny měl jít do vyšší váhy, vzhledem k tomu, že je to jeho sport? Manny už mi prostřednictvím soudu dluží 8 milionů dolarů," řekl McGregor televizi IFL. "Měl smlouvu s mou manažerskou společností a nedodržel ji. Takže bojujte v mé váze a já ten účet vyrovnám."