GSP: Nabídku na UFC300 jsem nikdy nedostal!

Legendární Georges St-Pierre nebojoval od UFC217, kdy získal titul ve střední váze od Michaela Bispinga. Od listopadu 2017 je tak mimo oktagon.    

GSP: Nabídku na UFC300 jsem nikdy nedostal!

Vrátí se slavný Kanaďan nebo ne? S touto otázkou si s blížící se výroční UFC300 pohrávala řada fanoušků MMA s tím, že comeback legendy by mohl být supertahákem pro akci, která je plánována na půli dubna do Las Vegas. Sám Georges St-Pierre si nicméně podle vlastních slov nedokáže představit, že by znovu bojoval, protože už v něm není hlad po zápase. A podle jeho prohlášení citovaného webem BJPenn mu ani nikdy nebyla nabídnuta možnost comebacku, aka s Danou Whitem o možném návratu nikdy nejednal.

"Byla to fáma, nikdy mi nebyl nabídnut zápas na UFC300. Jasně jsem navíc řekl, že nemám žádnou touhu vrátit se a bojovat v MMA," citoval St-Pierra BJPenn z jeho rozhovoru pro thajský magazín BangTao Muay Thai & MMA. "Chtěl jsem soutěžit v grapplingu, ale v listopadu jsem se zranil  a ještě jsem se úplně nezotavil, takže jsou věci, které dělat nemůžu. Musím být velmi opatrný, mohu se trefovat do chráničů, ale ještě nejsem úplně zotavený. Takže pro mě byl grappling jen pro zábavu,” odmítal GSP dát jen náznak naděje.

O bojovníkovi s UFC bilancí 26-2 se v minulosti spekulovalo ve spojitosti s potenciálním superzápasem s Khabibem Nurmagomedovem, k tomu však nikdy nedošlo. A do spekulací se pak GSP vrátil na konci loňského roku, kdy několik fanoušků přišlo s teorií že by se St-Pierre mohl do oktagonu vrátit při příležitosti výroční UFC300 podobně jako se na UFC200 vrátil Brock Lesnar. "Teď není nic v plánu, potřebuji čas, protože zranění ramene se neuvěřitelně dlouho zotavuje a je to otrava. Všechno, co řeknu, se dá interpretovat, pokud si nechám otevřené dveře, všichni říkají, že plánuje návrat. Raději řeknu, že na radaru nic není. Je mi 42 let a už nejsem tím, kým jsem býval, když jsem soutěžil," odmítá myšlenku St-Pierre.