Další maso pro Jakea Paula? Nosorožec Bourland mu slibuje ukončení kariéry

Desátým soupeřem influencera v boxerském ringu bude “Nosorožec” s bilancí 17-2.    

Další maso pro Jakea Paula? Nosorožec Bourland mu slibuje ukončení kariéry

Následující boxerský soupeř Jakea Paula je oficiálně znám. Influencer/boxer včera oznámil, že se 2. března v El Coliseo de Puerto Rico v San Juanu utká v hlavním zápase s Ryanem Bourlandem. Večer, jejímž headlinerem bude bude střet Amandy Serrano pro Nině Meinke, ve kterém prvně jmenované obhajuje tituly IBF, WBO a WBA, bude vysílán na televizní stanici DAZN. Jake Paul tak podle všeho pokračuje ve zvyšování laťky náročnosti, když na jedné straně Bourland  vyhrál své poslední tři zápasy, včetně knockoutu v posledním souboji proti Santariu Martinovi, na stranu druhou tato výhra je v tuto chvíli skoro rok a čtvrt stará.

I sám Paul rámuje svůj další zápas jako pokračování cesty. “Cíl je jednoduchý, vybudovat si dovednosti, abych se mohl stát mistrem světa. Dalším soupeřem je muž, který má za sebou dvakrát více profesionálních zápasů než já. Ryan 'Nosorožec' Bourland. A stejně jako zvíře v jeho přezdívce, ze které mrazí, je i on ohrožen,” napsal muž přezdívaný 'Problem Child' na své sociální sítě. Jeho dosavadní bilance 8-1 byla nejprve budována výhrami nad bývalými bojovníky MMA (Askren, Diaz, Wooley), naposledy už v prosinci měl boxera a Andreho Augusta knokautoval v prvním kole.

"Jake Paul vstupuje do ringu se svým vlivem na sociálních sítích, ale nepleťme si sledovanost se zkušenostmi nebo dovednostmi," komentoval v rámci předzápasového trashtalku Ryan Bourland. "Zatímco on byl zaneprázdněn honbou za lajky, já jsem se léta zdokonaloval ve svém řemesle, šel do ringu a porážel skutečné boxery. V sobotu 2. března budu šokovat svět a ukončím boxerskou kariéru Jakea Paula," slibuje Bourland.