Čečenci jsou nejlepší válečníci. Nějaký McGregor by pro mě byl jen svačinou! chválí se kamarád Kadyrova

MMA se neustále vyvíjí a bojovníci, kteří dříve byli středem pozornosti, teď hrají druhé housle.

Čečenci jsou nejlepší válečníci. Nějaký McGregor by pro mě byl jen svačinou! chválí se kamarád Kadyrova

Conor McGregor sice oznámil návrat na své oblíbené místo činu, ale protože v posledních letech opět s tou bojovou hrou ztratil veškerý kontakt, tak už se v jeho schopnosti tak nevěří. To se pak projevuje i ve veřejném zájmu, který již není tak vysoký, jako byl v době jeho největší slávy.

„Myslím si, že není co řešit. Když se chystá do zápasu Khamzat Chimaev, všichni jsou u vytržení, všichni ho chtějí vidět. Je to nejlepší současně žijící bojovník planety, kterého jen tak někdo nepřekoná. Ten váš mrzký Conor McGregor již nikoho nezajímá. Skončí v propadlišti dějin,“ otevřel si Chimaev ústa, čímž opět vychvaloval své ojedinělé schopnosti.

„Já jsem tím, kdo tu dělá show a prodává zápasy. Já jsem jediným skutečným předmětem zájmu a králem této hry. Kdyby se mi ten váš McGregor postavil, skončil bych to s ním velice rychle. Jsem si jistý, že by se náš zápas nepřešel jak přes první kolo, tak dost možná ani přes první minutu,“ řekl Chimaev na stanici ESPN.

Khamzat vždy tak trochu opovrhoval svými soupeři a možná až nezaslouženě snižoval jejich kvality. Je to nicméně způsob, jakým se prodává. A protože je velice dobrým přítelem lídra Čečenské republiky Ramzana Kadyrova, pojmul svou roli veřejného záporáka se vším všudy.

„Čečenci jsou nejlepší válečníci. Trénujeme v těch nejdrsnějších podmínkách, abychom byli připraveni na nejhorší. Všichni ostatní jsou oproti nám jen potravou. Když vidím ty americké kluky, kteří si říkají gangsteři, je mi vážně do smíchu. Nikdo z těchto rádoby gangsterů by si na nás nedovolil. Takový Nate i Nick Diaz jsou pro mě pouhými svačinami. Dal bych si je klidně oba najednou,“ dodával Chimaev, který nyní vysedává se zraněnou rukou mimo hru. Doufá však, že až se uzdraví, tak mu na stole přiletí nabídka odkazující jej na boj o titul střední váhy.