Příprava na comeback dekády? McGregor si užívá na jachtě

UFC300, červnový termín nebo třeba taky vůbec? Okolo termínu návratu Notorious do oktagonu je mlha hustá, že by se dala krájet.    

Příprava na comeback dekády? McGregor si užívá na jachtě

Conor McGregor uklidňuje obavy Michaela Chandlera před termínově stále nespecifikovaným zápasem informací, že jeho jachta má posilovnu, Chael Sonnen si myslí, že celý superzápas mezi McGregorem a Chandlerem je jen fikce a irský bojovník se přes veškerý proklamovaný zájem do oktagonu už nikd nevrátí a jiná část médií zase na druhou stranu stále živí spekulaci, že by právě comeback McGregora mohl být onou třešničkou, kterou Dana White umístí na vrchol svého dubnového dortíku zvaného UFC300. 

Zatím nejsdílenější verzi návratu McGregora během UFC302 na International Week of Fight naboural (vedle Dany White, jež měl naposledy prohlásit, že v současné době žádné plány na Irův návrat neexistují) i přes McGregorův návrat do antidopingového testování sám Michael Chandler, který na X zpochybnil Notoriousovu tréninkovou morálku: "Rozumím tomu. On (Conor McGregor) se vrací po zranění a jak bylo řečeno, teď je @TheNotoriousMMA zdravý. Takže  je otázka, proč by to nemohlo být #UFC302? Vypadni z jachty, chlapče..," doporučil svému soupeři Chandler. “Ta jachta má posilovnu,” zareagoval pak McGregor. 

Podle bývalého trojnásobného šampiona UFC Chaela Sonnena se nicméně bohužel ke zklamání fanoušků žádný návrat neodehraje. S tím, že ač to podle něj McGregor sám zatím nechápe, z perspektivy UFC a Dany Whitea se měl odepsat svými přehnanými finančními požadavky. "Věřím, že to Conor myslí s návratem upřímně. A taky věřím, že Conor nedokáže přimět promotéra, aby se pod to podepsal," prohlásil na svém youtubovém kanále Sonnen s tím, že si myslí, že Conor McGregor vyšponoval svou cenu natolik, že UFC nebude mít zájem dokončit/realizovat  "největší návrat v historii bojových sportů.” Takže jak to bude? Vrátí se McGregor nebo ne?