Aspinall konečně opustil svůj sen o Jonesovi: Chci do Manchesteru!

Držitel prozatimního titulu mistra těžké váhy strávil poslední dva měsíce výzvami Jonese, Miocice i Pereiry k titulovému zápasu. Nyní se podle všeho konečně posunul.  

Aspinall konečně opustil svůj sen o Jonesovi: Chci do Manchesteru!

Po dvou měsících marného volání po titulém zápasu Tom Aspinall konečně přesouvá k další kapitole. A vyhlédl si vítěze zápasu Curtis Blaydes vs. Jailton Almeida, se kterým by se chtěl utkat v rámci zápasové karty, kterou UFC podle všeho plánuje v budoucnosti do severoanglického Manchesteru. Právě s Blaydesem má přitom Aspinall svou jedinou prohru v rámci UFC a zápas by tak mohl velmi solidně rezonovat nejen díky anglické národnosti Honey Badgera.

“Z některých spolehlivých zdrojů jsem slyšel silné zvěsti, že akce UFC v Manchesteru se opravdu plánuje a skutečně se stane. Takže otevřeně říkám, že pokud se Blaydes postará o svoji stranu obchodu a porazí Almeidu, což by měl, my dva proti sobě v Manchesteru by byla nejlepší varianta ze všech. Na druhou stranu si ale taky myslím, že pokud vyhraje Almeida, dávalo by to také smysl,” prohlásil Aspinall v rozhovoru pro TNT Sports s tím, že by si představoval respektive preferoval možnost odčinit porážku s Blaydesem, který dle jeho slov byla důsledkem zranění jež utrpěl během zápasu. 

Aspinall se původně zkoušel domoci titulového zápasu a po překvapivě jasné výhře nad Sergejem Pavlovichem na UFC295, kde Bělorusa knockoutoval po devětašedesáti vteřinách, se dva měsíce snažil domoci jako prozatimní šampion titulového zápasu. Zranění Jona Jonese jako nesporného šampiona a ochota UFC čekat na jeho uzdravení a dohodnutý zápas se Stipe Miocicem nicméně titulovou šanci posunula do vzdálené budoucnosti, takže Aspinall nakonec podle všeho volí termínově bližší řešení. Bude to Almeida nebo Blaydes?