Nějaký Soukup, pche, však má rány jako ženská. Ty jeho údery jsem ani necítil, vysmál se Aleš Bejr svému protivníkovi

Aleš „Psychopat“ Bejr dal svému protivníkovi ochutnat několik tvrdých hlaviček, za které si vysloužil diskvalifikaci. To mu ovšem nevadí, protože se i přesto cítí jako vítěz.

Nějaký Soukup, pche, však má rány jako ženská. Ty jeho údery jsem ani necítil, vysmál se Aleš Bejr svému protivníkovi

Říká se, že výhra vzniká v mysli, což dokonale sedí na našeho „Psychopata“, který do zápasu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem rozhodně nešel dodržovat žádná pravidla. On se tam šel prostě pobít, bez ohledu na následky.

Diváci, co očekávali nějakou pohlednou bitvu, museli být zklamaní, ale od samotného začátku jim to mohlo být jasné. Aleš Bejr si všechny spory vyřizuje po svém a ani tentokrát tomu nebylo jinak.

Hlavička, hlavička, neuposlechnutí pokynu rozhodčího a další hlavička. Takto zhruba vypadal scénář, který Soukupovi zařídil pěkný monokl pod okem a Bejrovi zase prohru v prvním kole diskvalifikací. Těžké spaní z toho však mít nebude, nějaký mediální magnát ho stejně vůbec nezajímal. V Clashi je údajně kvůli úplně jiné věci.

„Já jsem si do Clashe přišel pro Lesíčka (promotér Tomáš Le Sy). Nějaký Soukup, pche, však má rány jako ženská. Ty jeho údery jsem ani necítil. To bylo, jak když vás štípe komár,“ vysmíval se Bejr svému protivníkovi během pozápasového rozhovoru.

„Soukup byl jen překážkou na mé cestě k Lesíčkovi. To on jediný mě zajímá. Když jsem ho viděl stát za klecí, normálně se mi zatmělo před očima. Le Sy, doufám, že to přijmeš. Dáme si to v malé kleci. A bez pravidel!“ zavelel.

A k duelu mezi Alešem Bejrem a Tomášem Le Sym asi opravdu všechno nyní směruje. Na příští zastávce zavítá Clash of the Stars do Ostravy, ale potom se velmi nahlas hovoří o pražské O2 areně, kterou mohou vyprodat opravdu jen ti nejlepší. A Clash, věřte nebo ne, je v současné chvíli největším MMA tahákem na českém trhu, což je svým způsobem vůči všem profesionálům trochu smutné.

Nejčtenější z tématu