Bojový pel-mel: Gaethjemu se Holloway jako soupeř nelíbí, McMahon opouští WWE i TKO

Svět MMA, boxu a dalších bojových sportů nabízí neuvěřitelné množství novinek, střípků a informací. Web FightOn se vám některé pokusí v každodenním výběru zprostředkovat.  

Bojový pel-mel: Gaethjemu se Holloway jako soupeř nelíbí, McMahon opouští WWE i TKO

MMAJunkie: Zápas s Hollowayem nebyl moje první volba, hlásí Gaethje. Začátkem tohoto měsíce šéf UFC Dana White prozradil, že "The Highlight" dá v sázku svůj bantamový titul proti bývalému šampionovi pérové váhy, Gaethje je z daného výběru poněkud zklamaný s tím, že věřil, že jeho další zápas bude o titul v lehké váze. S tím že chtěl do oktagonu Islama Machačeva. "Nikdy nedokážete odhadnout, co se v UFC stane. Jakmile byl oznámen zápas Oliveiry a Tsarukyana, byl jsem si opravdu jistý, že zápas s Machačevem dostanu, protože jsem si říkal, že zřejmě není nikdo jiný, kdo by s ním mohl bojovat,” uvedl pro MMAJunkie Gaethje s tím, že potenciální prohra s Hollowayem může jeho nárok na souboj s Dagestáncem umenšit.

BJPenn: Půjdu do politiky, plánuje Strickland. Sean Strickland po prohře s Dricussem Du Plessisem a ztrátě titulu prozradil, že do budoucna se plánuje ucházet o veřejnou funkci. Jakkoliv  Sean Strickland nemá v plánu v dohledné době přestat bojovat, na svém účtu na X prozradil, že se po odchodu do důchodu se hodlá ucházet o veřejnou funkci. A ačkoliv neupřesnil na jakou funkci chce cílit, zjevně si s touto myšlenkou dost intenzivně pohrával, když následných příspěvcích se zdálo, že bývalý šampion je nadšený, že se bude moci přít s takovými lidmi, jako je newyorská reprezentantka v Kongresu Alexandria Ocasio-Cortez, která je známá svými levicovými woke názory.

Yardbarker: The Notorious is back in business! Conor McGregor sdílel záběry ze sparingu v boxerském ringu, zatímco pochybnosti o jeho návratu do UFC přetrvávají. Irský bojovník je mimo hru od roku 2021 a přes několik indicií ohledně jeho comebacku s Michaelem Chandlerem jako je třeba přihlášení se do programu dopingové kontroly USADA, se okolo jeho návratu opět množí pochybnosti. Nejprve padla možnost, že by McGregor zápasil na UFC300, následně Dana White prohlásil, že McGregorův návrat bude jistý až v momentu, kdy ho UFC oficiálně oznámí. McGregorovy záběry z boxerských sparingů jsou tak mnohoznačnou zprávou, kterou si fanoušci mohou interpretovat podle svého gusta. 

MMAMania: Vince McMahon už není šéf. McMahon oficiálně odstoupil z funkce výkonného předsedy společnosti TKO Group Holdings a ze všech funkcí souvisejících s World Wrestling Entertainment aka WWE. Spoluzakladatel WWE to oznámil v pátek večer poté, co na začátku tohoto týdne podle ESPN na něj byla podána obvinění z obchodování s lidmi a sexuálního napadení, který se stal výkonným předsedou společnosti TKO po oficiálním sloučení WWE a Ultimate Fighting Championship (UFC) na začátku tohoto roku, výše uvedená obvinění popřel a bude se "těšit na očištění svého jména". V žalobě byla rovněž zmíněna "nejmenovaná" superhvězda WWE, jejíž oficiální identita však v tuto chvíli nebyla odhalena.