Při návratu do UFC chci bojovat o co největší balík, hlásí Jamahal Hill

Sweet Dreams je mimo ring už rok, kdy na UFC283 porazil rozhodnutím rozhodčích Glovera Texeiru.    

Při návratu do UFC chci bojovat o co největší balík, hlásí Jamahal Hill

Nemá titul, nemá za posledních dvanáct měsíců zápas a podle svých posledních slov nemá ani od UFC respekt. Přesto se hodlá Jamahal Hill do UFC vrátit ve velkém stylu a od Dany Whitea do budoucna žádá za svůj příští zápas velké peníze. V Overdogs Podcastu s hvězdou BKFC Mikem Perrym doslova řekl, že se plánuje do oktagonu vrátit s tím, že chce co největší finanční odměnu a co největší podíl na příjmech z PPV. O termínu jeho dalšího střetu se vzhledem ke zranění jeho achilovky zatím ani nespekuluje, soupeřem by pravděpodobně měl být Alex Pereira, který sebral Hillem uvolněný titul ve střední váze. A při jeho zápase s Jiřím Procházkou si Hill ledacos uvědomil.

"Neměl jsem žádné preference ohledně toho, kdo by měl zvítězil v hlavním zápase UFC 295. A to do momentu,  dokud jsem si vlastně neuvědomil, jak velkou hvězdou Alex Pereira je," řekl Jamahal Hill v podcastu Overdogs. "Kdykoli ho ukázali na obrazovce ve srovnání s tím, když ukázali Jiřího Procházku, bylo velmi, velmi jasné, kdo je tam za hvězdu a kdo dostane větší peníze," vysvětloval Hill s tím, že podle jeho názoru byla Madison Square Garden Brazilci v porovnání s českým bojovníkem výrazně nakloněna. 

S tím, že respekt je vedle finanční odměny další veličinou, kterou si při svém comebacku do UFC hodlá sjednat.  "Jsem znevažován ve všech ohledech," řekl Hill Mikeu Perrymu. "Lidé se na mě dívají, jako bych byl nějaká mlátička, ale já jsem umělec. Jsem šampionem z nějakého důvodu. Nepřišel jsem si pro jednorozměrný zápas. Nemyslím si, že můžu jen tak přijít a každého umlátit. Chápu, že budu muset být ve své hře všestranný a umět vítězit v různých oblastech, abych zůstal tam, kde chci být, na vrcholu. V tuto chvíli se nicméně patřičný respekt k mému jménu neprojevuje," uzavřel Hill.