Peňáz pro BJPenn: Cílem je lano z UFC!

Česká hvězda Oktagonu před zápasem s bývalým šampionem Cage Warriors Matthewem Bonnerem neskrývá své ambice.    

Peňáz pro BJPenn: Cílem je lano z UFC!

Dát letos tři až čtyři zápasy, všechny vyhrát a dopracovat se k titulovému zápasu v Oktagon MMA nebo ještě lépe dostat přímou nabídku na přestup do UFC. To je program podle odpovědí v rozhovoru pro web BJPenn českého zápasníka Matěje Peňáze, který se připravuje na sobotní střet s Matthewem Bonnerem. Ten proběhne v rámci turnaje Oktagon52 v anglickém Newcastlu, přičemž česko-anglický střet by měl být jednou z hlavních ozdob večera. 

“Můj soupeř je velmi zkušený bojovník, bývalý šampion Cage Warriors, takže ho vnímám jako silného soupeře, který mě může posunout v mé kariéře,” okomentoval diplomaticky pro BJPenn sobotní střet Peňáz. S tím, že jeho gameplan je stejný jako vždy. Chce v zápase odvést maximum, být připravený a soustředěný. “Věřím, že mohu opět vyhrát na knockout, ale nikdy to nechci uspěchat. Nicméně když se mi naskytne příležitost, rozhodně ji budu chtít využít,” plánuje Peňáz, který v tuto chvíli má v MMA bilanci 8-1.

A v rozhovoru pro americký web Čech pochválil i organizaci, v jejichž barvách v tuto chvíli bojuje a která po Česku a Německu nyní pokračuje ve sv expanzi i za kanálem La Manche. “Oktagonu se v Evropě daří, všechny akce v Česku a na Slovensku jsou běžně vyprodané, stejně tak v Německu. Jsem moc rád, že jsem začal svou kariéru v MMA a už mám za sebou osm zápasů v jedné z největších organizací v Evropě,” pochválil pro BJPenn duo promotérů Neruda-Novotný a jejich tým Peňáz. Nicméně s tím, že nabídka z druhé strany Atlantiku a největšího pódia zvaného UFC je stále cílem. 

Nejčtenější z tématu