White slibuje, fanoušci se mu smějí: Naposledy do programu UFC300 přidal přestávku na toaletu

Výročnímu večeru naplánovanému na polovinu dubna do Las Vegas stále chybí headliner. Někdejší sliby šéfa UFC, že se fandům ze zápasů na kartě “srolují ponožky” zůstávají nenaplněny.    

White slibuje, fanoušci se mu smějí: Naposledy do programu UFC300 přidal přestávku na toaletu

Rozporuplné reakce vyvolalo oznámení debutu Kayly Harrison v organizaci na dubnovém večeru UFC300. Fanouškům na sociálních sítích se nelíbí především vybraná soupeřka Holly Holm a její defenzivní styl boje. A posmívají se Danovi Whiteovi, že do programu večera, který se bude konat 13. dubna v lasvegaské T-Mobile Areně, přidal “ pauzu na toaletu.” Všeobecně se má za to, že White především ukradl konkurenční PFL jednu z jejích hvězd, nicméně Harrison se teprve sama podle webu MiddleEasy musí předvést.

A v kontextu nelibosti  začíná mezi fandy růst frustrace z dlouhodobě hypovaného večera UFC300 a jeho zatím nedostatečného programu. V plánu je zatím několik solidních zápasů typu Rakić vers. Procházka, Gaethje vers. Holloway nebo Sterling vers. Kattar, skutečně tahákový zápas jež by v půli dubna do Vegas přitáhl i pozornost mimo hard core UFC fandy v programu stále není. A při “potvrzené” absenci legend jako je Brock Lesnar, Ronda Roussey nebo Gilles St. Pierre a při podle všeho plánované neparticipaci Conora McGregora, stejně jako velkého zápasu v nejtěžší váhové kategorii, se takový ani nerýsuje. 

Dana White nicméně zůstává v klidu. "Dal jsem vám několik zápasů UFC300 zápasů. Kdy se dočkáte hlavního zápasu? Ten nezvládnete,” sliboval White v posledním příspěvku na Instagramu. “Pracujeme na několika různých variantách. Věřte mi, že hlavní zápas UFC 300 bude šílený. Máme několik možností hlavního zápasu. Pořád si s tím hraju, pořád si s tím hraju. Až přijde čas, řeknu vám to," hlásí šéf UFC.  Čas na vytažení hlavního králíka z klobouku se u nicméně krátí. Do dne D ve Vegas chybí cca deset týdnů.