Chceš Jonese? Chcípneš! Aspinallovi vyhrožovali smrtí

Prozatimní šampion nejtěžší váhové kategorie se stále nedostal k dalšímu zápasu. Přes výzvy Jonesovi, Miocicovi i Pereirovi.

Chceš Jonese? Chcípneš! Aspinallovi vyhrožovali smrtí

Tom Aspinall prozradil, že mu bylo "vyhrožováno smrtí" za snahu domoci se zápasu s  Jonem Jonesem. Fanoušci Bonese údajně obtížně nesli zpochybňováni svého idolu ze strany Angličana a na sociálních sítích následně  Honey Badger dostal několik vzkazů, které mu přály smrt. Zastáncům amerického bojovníka se podle všeho nelíbil Angličanům “velkohubý” styl a zpochybňování ochoty Jonese se s ním utkat. A v “rámci diskuse” sáhli i k definitivní výhrůžce.

"Lidé na internetu jsou divocí. Musíte to tak nějak vidět, jak to je. Není to skutečný život, hodně z toho pramení ze závisti. Lidé neradi vidí, když se jiným lidem daří, takový je bohužel svět. S velkou láskou přichází i velká nenávist," popsal své pocity Aspinall, kterého citoval web BJPenn. "Jsem člověk, takže mě to samozřejmě  ovlivňuje. Ale snažím se nad tím zavírat oči a prostě to přejít. Internet je zvláštní místo. Člověk si prostě říká, co se to ve vašem životě do pr**le děje, že chcete říct, že chcete zabít někoho jiného, protože chce bojova. To je šílené," dodal Aspinall.

Aspinall po svém překvapivě snadném vítězství nad Pavlovichem na UFC295 je držitelem titulu prozatimního šampiona těžké váhy a od té doby se všemožnými způsoby snaží domoci se titulového zápasu. Vzhledem ke zranění Jona Jonese a jeho “zabookovanému” zápasu proti Stipe Miocicovi, kterému dávají promotéři zjevně přednost nicméně všechny přestřelky na sociálních sítích a výzvy Aspinalla jdou vniveč. A beef mezi Jonem Jonesem a jedním z - minimálně na sociálních sítích - nejzábavnějších bojovníků současnosti tak může pokračovat.